Realita (doufám jen) virtuální

"Muž, kterého sexuálně nepřitahují třináctiletá-čtrnáctiletá děvčata, NENÍ DUŠEVNĚ A FYZICKY V POŘÁDKU,"

dočetla jsem se na jedné webové stránce, jejíž autor tamtéž zároveň zmiňuje, že "jen naprostej debil a impotent by nechtěl využít šance," kdy by se mu k setkání nabízela "nadržená jedenáctiletá holčička."


Cizí blogy mám ráda. Člověk se dozví něco o dinosaurech, o knihách a knihovnácho prostituci, o životě v zahraničí, o smíšených manželstvích i předmanželstvích, o judaismu, přírodních náboženstvích nebo si může jen tak nechat drbat duši za uchem .

Když se stránka nelíbí, stačí kliknout, a je pryč. Žádný problém.

Jen... některé mě přece jen občas vyvedou z míry. Ještě se vyrovnám s tím, že si někdo myslí, že "žena by neměla mít právo nedostat přes držku za neslušné chování" a "rozhodovat o čemkoli ve výchově dětí" - prosím, když k sobě nositel takové myšlenky najde vhodný protějšek, kterému bude úloha rohožky vyhovovat, pak proti gustu celého páru žádný dišputát.  

Ale když se dočítám, že společnost je zkažená, protože rodiče (najmě nesoudné a psychického násilí se dopouštějící matky) zakazují svým pubertálním dcerám milostná dobrodružství se staršími pány, a že nejlepší by bylo si na rok izolovat mladinkou dívenku, nejlépe opuštěnou cikánku, aby "se nezkurvila" ... Budu se teď pomalu bát chodit s dětmi i na hřiště. Někomu se líbí "společností nezkažené" jedenáctileté, jiný může snít o "ještě nezkaženějších" čtyřletých.

Tedy, nic proti snění.

Ačkoliv sen, že si na volejbalovém hřišti jednou bude hrát mé "sexuálně atraktivní" jedenáctileté dítě s říjícím čtyřicátníkem, ten se podobá spíš noční můře...


Poznámka: Rozumím tomu, že děvčata ke konci puberty mnohé muže přitahují (ač se to nezdá, také jsem v tom věku někdy byla). Jenže pořád jsou to děti, manipulovatelné a nedospělé. A většina pánů snad "třináctky" výrazně nepreferuje... nebo to snad všichni jen tají?


              
             


Další články autorky: http://manzelka.bloguje.cz


   
         

Foto v perexu: http://www.freedigitalphotos.net/

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karíma Sadio | středa 18.11.2009 14:31 | karma článku: 16,18 | přečteno: 2030x
  • Další články autora

Karíma Sadio

Hanebnost Sira Nicholase Wintona

26.12.2014 v 8:46 | Karma: 23,40

Karíma Sadio

Srdce temnoty

11.11.2014 v 8:01 | Karma: 13,12

Karíma Sadio

Dva roky v zemi hrochů

29.4.2013 v 9:32 | Karma: 7,90

Karíma Sadio

Chuděry singles!

5.4.2013 v 20:32 | Karma: 19,83

Karíma Sadio

Manželství a strach

4.8.2012 v 17:51 | Karma: 14,66