Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Wendolene

20. 11. 2009 8:02
Trosku silna kava

Spravny muz si vzdy ma predstavit, ze dotycna je jeho dcera. Jak by se mu libilo, kdyby se s jeho dcerou chtel vyspat nejaky hnusny opelichany padesatnik??? Spravny muz se umi ovladat, verim, ze vetsinu muzu opravdu nevzrusuje pohled na nekoho, kdo je evidentne nevinny a jeste male dite.

0 0
možnosti

Tuubeen

20. 11. 2009 15:35
Re: Trosku silna kava

Ono snad ještě víc než o sex jde o tu manipulaci.

0 0
možnosti

Tuubeen

20. 11. 2009 2:58
Propíraný autor není registrován, ale k článku se vyjádřil:

Takže k té snůšce sraček a vytržení z kontextů na idnes se hlásíš?

Bylo by celkem dobré se jasně podepisovat.

Aspoň, že uvádíš odkazy.

Ovšem už netuším, proč po mně po takových sprostých útocích chceš JAKÉKOLIV odpovědi na COKOLIV. Reagovat tam nelze a registrovat se kvůli tomu nebudu, aby mi to nějaká slepice smazala. Obecně je vždy stejně nejhorší to stádo pod tím, než zakomplexovaný "autor" parazitující na osobnostech. Pokud si myslíš, že lze brát za rozumné lidi stádo, kde mají všichni na vše stejný názor, tvoje věc.V kokonu nic takového není, pluralita názorů jde napříč spektrem, takže je celkem jasné, kde jsou nějací uživatelé s mozkem, ať už ti pozitivní nebo negativní a kde je tupé stádo. Jednohlasné hlasování mluví vždycky samo za sebe i za daný prostor.

Že reklama jako reklama, je jasné, kňučení u adminů a policajtů už je taky totalitním pepkům vyskočům vlastní-ovšem nezapomínejte, kdo tady primárně porušuje zákony copyrightu i pravidla bloguje.

0 0
možnosti

Tuubeen

20. 11. 2009 2:59
Re: Propíraný autor není registrován, ale k článku se vyjádřil:

Originál zde: http://www.alienuvkokot.bloguje.cz/820432-nova-rubrika.php

0 0
možnosti

sphagnum

19. 11. 2009 21:32
Nevěřím svým očím:)

Kojot píše o "přírodních náboženstvích", nelíbí se vám chlapi co by ženě dali akorát přes držku a měli hlavní slovo co se vychová z dětí, dědci vilně toužící odvést si svou vyvolenou z dětského hřiště vás naplňují odporem...že vy máte v plánu rozvrátit ten Islám zevnitř?;-D

0 0
možnosti

Tuubeen

20. 11. 2009 2:36
Re: Nevěřím svým očím:)

Proč mi nevadí přírodní náboženství, pochopíte záhy, když se mnou ještě chvíli vydržíte ;-) ; chlapi co by ženě dali akorát přes držku - že si to tak jeden nejmenovaný*, nechť mu Bůh žehná, vymyslel a banda šovinistů se toho chytla, to není problém islámu, ale muslimů; a o dědcích na hřišti není v Koránu fakt ani půl slova.... ;-D

* pro historie neznalé: tím NENÍ myšlen Prorok Mohamed.

0 0
možnosti

Zawgat_Mohammed

19. 11. 2009 20:07
Trinactilete

Ja tu sexualni pritazlivost k trinactietym slecnam celkem chapu. Staci se podivat, jak vypadaji. Obleceni i liceni dospele zeny, zajimajici se o to, jak chlapce uspokojit rukou. Bohuzel si casto samy jeste nedokazi uvedomit, jake signaly vlastne svemu okoli vysilaji.

0 0
možnosti

Tuubeen

19. 11. 2009 20:34
Re: Trinactilete

Zawgat, ale o takových slečnách pán nepíše. Ideálem je dívka s culíky, která hraje basket, a kterou je potřeba zavřít někam, kde by neměla žádný kontakt s okolím a dala se vychovat přesně podle jeho představ - nejpozději ve 13, nejlépe však v 11ti letech...

0 0
možnosti

Kapitán Hollister

19. 11. 2009 18:34
Karíma Sadio, to je jméno(krotuím hlavou).....odkud jste?

a k tomu jedna poznámka-posl. dobou se dopravuju do současné práce busem, busem , který jezdí z centra  do obrovského obchodního centra n aokraji  města..co tam DENNĚ moje ubohé zraky nevidí-děvčata, vě věku tak 10 až 14. let, oblečená do dospělách  hadrů, obutá do dospělých bot, nalíčena na dopělé ženy-vy jste jistě strašně pyšná na to, jak vám to myslí, takže si domyslíte, kam tím směřuju. A co tím chci říct. Nemusím nic dodávat, že ne? ;-)

0 0
možnosti

Kapitán Hollister

19. 11. 2009 18:38
Re: Karíma Sadio, to je jméno(krotuím hlavou).....odkud jste?

te´d jedna otázka d prostoru, která se ovšem samozřejmě nabízí sama-proč to ty děvčata c ještě včera byla malými holčičkami s panenkama v rukou a předevčírem batolaty, možn jsem jjeich rodiče potkával  po barech v dobách kdy teprve se chystali na tato kůzlátka zadělat, proč to ty holyk dělaj?? proč si zkracují dětsví? proč? aby mohly strašně rychle doaspět, pak si uvědomit, že tím cosi ztratily a až do pasdesáti si hrát na trapné , věčné nedospělé diblíky? proč je nakonec tak strašně málo skutečně dospělých, vyzrálých žen? a tak strašně moc přestárlých diblíků a na druhou stranu dětských dospělaček????  ;-)

0 0
možnosti

Cheorchia

19. 11. 2009 10:59
Diky za tento clanek

Ja sama jsem autora blogu oznacila za nebezpecneho,protoze kdo sní o náctiletých a velmi mladinkých slecnach nema to v hlave uplne v poradku.Autor má i na Libimseti profil,kde nemá uvedenu fotografii(ví,asi proc),ovsem věk uvedené hledané partnerky začíná na 13 letech,což je u muže kolem 33 let na pováženou.

http://libimseti.cz/alien-nepritel_statu?uid=

Svému manželovi jsem citovala větu o tom,že nemá hlavu v pořádku,když se mu nelíbí 14 leté děvčátka a bohužel nemohu přesně reprodukovat,co odpověděl.Bylo to velmi trefné a hodně sprosté.

Manželce děkuji za tento článek.

0 0
možnosti

Semper2

18. 11. 2009 22:46
panenanebi

to snad ne...8-o

0 0
možnosti

Kapitán Hollister

18. 11. 2009 22:09
technický dotaz

tu fotku jste vzala kde? co to je perex? :-))) nebyly by nějaké další? ;-)

0 0
možnosti

xmann

18. 11. 2009 21:31
xxxx

No jde vidět,že mnohým omezeným mužům by staré pořádky vyhovovali.Při své ješitnosti nedokáží uznat,že ženy jsou v mnohém lepší.A o své postavení by rádi bojovali silou protože to je nejlepší mužský argument.....

0 0
možnosti

gumidos

18. 11. 2009 16:13
je mi jasný, že se pouštím na tenký led

a navíc hádat se se ženskou je vždy o ústa. O ústa je to dokonce i v případě, že předmětem hádky jsou hodnoty měřitelné dle mezinárodně uznaných pravidel a etalonů jako jsou 1m, 1kg, 1ms2 apod. V případě nesouhlasu totiž ženy používají neměřitelný subjektivní parametr typu  - ty jseš kretén, a stejně jsi tenkrát lhal apod.

Vůbec se nevyjadřuju k přitažlivosti 11-letých, neb kultuta a zvyky v různých dobách a zemích byly a jsou různé. Trošku mě překvapuje kritika článku o"daní přes držku...." a zde bych nahodit tezi. Evropa a Amerika, které poskytly ženám za 100 let obrovské množství práv (mimochodem v Kanadě ještě před cca 80 lety nebyla žena subjektem - tedy nemohla ani volit) mají problém zvaným islamizace. Není třeba si v této věci nic nalhávat, opačně to prostě není. Pokud dojde v následujících letech k úplné islamizaci a právu šaríja, tak i autorka článku, nebo její dcery budou nosit čádor a držet hubu. Čí vítězství to vlastně bude, to vážně nevím, ale před držku někdo dostane.

0 0
možnosti

Tuubeen

18. 11. 2009 17:14
Re: je mi jasný, že se pouštím na tenký led

Je zvláštní, že já mám podobnou zkušenost i z nesouhlasu s některými muži. ;-DJistě, ona i v Evropě je nějaká věková hranice přípustnosti sexuálního styku teprve posledních  cca 200 let (možná ani to ne), ale přece jenom, jsme ve 21. století a v Evropě, ne ve století 17tém nebo kdesi na pákistánské vesnici. Další (podstatný) rozdíl je v tom, že i tam, kde je možné se se čtrnáctiletou oženit, obvykle pro staršího muže vůbec není možné s ní mít nějaký mimomanželský vztah - a zpravidla i ono manželství se domlouvá s rodiči, kteří prověřují materiální zajištěnost dotyčného a i nadále pro něj mnohdy zůstanou celoživotním závazkem... Autorka článku se chystá do emigrace, takže případné čádory (proč zrovna čádory? Že by Íránci měli až takový vliv? 8-o) v Česku se jí netýkají. Ale o tom více jindy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2934x
Láska nedává nic než jen sebe a nebere nic, co sama nemá.
Lásce nic nepatří, ale ani ona nikomu nepatří.
Lásce totiž zcela stačí samotná láska.
Milujete-li, neměli byste říkat "Bůh je v mém srdci", ale raději říkejte "Já jsem v srdci Boha."
A nemyslete si, že lásce můžete určovat směr, protože láska, pokud jí stojíte za to, určí směr vám.
(Džibrán Chalíl Džibrán, Prorok)