Něco o osahávání

Dopsal jsem další kousek příběhu, který zapadá do sbírky "Chlápek od vedle". Tak jako předchozí, je i tento svobodnou autorskou fikcí, který však neváhá koketovat s dávno minulou realitou. 

 Zdál se mi na dnešek takový celkem absurdní sen, který mi ale připomněl jednu zajímavou zkušenost, která se týká osahávání. A vlastně ne jednu.

 

Před nějakými 26 lety jsem hrál na jedné diskotéce. Užíval jsem si pocit za mixážním pultem a opájel se hudbou. A během setu přišla za mnou na podium mladá holka, což nebylo tak neobvyklé. Pak se sehnula a zmizela pod stolem. Myslel jsem, že si normálně vytáhne svojí uloženou bundu a půjde. Ale spletl jsem se. Ta potvůrka mě začala, aniž by jí kdokoliv na parketě viděl, v pokleku během setu osahávat! Rukama mi velmi pomalu jela od kotníků, lýtek, přes kolena, stehna... Evidentně si to užívala a myslím si, že by byla schopná mi ho snad i vykouřit. Jenže, mě to tenkrát vůbec nerajcovalo. Prostě jsem hrál, na parketě bylo hodně lidí a mezi nimi i hezčí. Nebyla můj typ. 

 

Po letech se mi stalo něco podobného na firemním večírku. Pokročilá hodina, alkohol, brčko s kamarádem, znáte to. Sedíte u stolu, kolem spousta lidí z různých kanclů a nejvíc holek, se kterými se setkáváte u počítače, když jim teče do bot. A najednou vám někdo, pod stolem přejede rukou po noze, po stehnu. Příjemný pocit, úplně nečekaný. Vzrušilo mě to, ale zůstal jsem v klidu. Druhý den jsem v práci marně pátral v očích té, která seděla vedle mě. Byla krásná, ale nenašel jsem v jejím pohledu vůbec nic. Nechal jsem to tenkrát být a udělal jsem dobře, že jsem se jí nezeptal narovinu.

 

 Za 5 let v jednom našvihaném baru náhodou narazím na kamaráda, který tenkrát byl na tom firemním večírku. Popovídali jsme o bývalé práci, zavzpomínali, zasmáli se nad všemožnými průsery. Po chvíli se omluvím, otočím na barmanku objednávám pití a najednou ta samá ruka. Zas ten přesný rajcovní pohyb cizí ruky po mé noze. Otočil jsem se, ale nebyl ani schopen mezi těmi všemi lidmi zastihnout, čí ruka to byla. A pak mi to teprve došlo. Ten nejvíc sexy osahávací gryf, který jsem kdy zažil, byla ruka mého kamaráda. Došlo mi, že na tom večírku seděl tenkrát vedle mě, z druhé strany. 

 

V mládí mi ve škole říkali, že mám brát vše sportovně. Takže tu máme průběžné výsledky anonymního osahávání na veřejnosti, 2:0 pro kluky v poločase.

 

        

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marcel Šádek | středa 17.3.2021 7:51 | karma článku: 9,63 | přečteno: 456x
  • Další články autora

Marcel Šádek

Tak to chtěla

31.12.2023 v 11:48 | Karma: 6,57

Marcel Šádek

Svědomí

18.11.2022 v 10:24 | Karma: 4,04

Marcel Šádek

Chlebíček

11.3.2022 v 9:22 | Karma: 7,11

Marcel Šádek

Gól, který jsem nikdy neviděl.

21.12.2021 v 14:33 | Karma: 9,29