Chcete změnu, změňte sami sebe.

Nadáváte, jak stojí všechno za houby? Přesně víte, co kdo udělal špatně, kde se stala chyba? Chcete nějakou změnu? Tak začněte u sebe a změňte Vaše myšlení. Ono je jednoduché kritizovat a obviňovat někoho druhého.  Všichni křičí po změně, ale když řeknete, začněte u sebe, změňte se nejdříve Vy sami. Jaké slyšíte odpovědi?

Ať začnou jiní, co já zmůžu. Co bych měl dělat? To nemá význam, stejně se nic k lepšímu nezmění.

Věřte, že změní.

Každý jednotlivec, který se začne starat sám o svoji budoucnost, má úžasnou výhodu. Je na tom lépe, než Ti, kteří jenom čekají, co s nimi bude. Máte plnou hlavu myšlenek, jak jít dál. V čem se zlepšit, co se naučit, co dělat a nedělat. Přestanete myslet na to, jak je všechno špatně. Vymaníte se z postoje oběti. Přestane Vás ovládat strach. Uvidíte věci a život, zase v lepším světle, najdete víc radosti.

Druhou možností je, nechat s sebou stále více manipulovat a mít se stále hůř.  Váš strach a obavy se budou stupňovat. Vaše nálada bude stále horší. Říkáte si hloupost, plané řeči. Ne, bohužel, je to pravda.

Také nesouhlasím se spoustou věcí a vadí mi, co se kolem nás děje. Proto je velice důležité, aby každý začal se změnou u sebe.

Nečekejte, vymyslete si Vaši strategii, jak postupovat, jak začít měnit Váš život k lepšímu. Nevíte jak začít?

Začněte u Vašeho myšlení. Začněte pozitivně myslet. Hledejte na všem to lepší, vždy existují dva úhly pohledu. Jeden pozitivní a druhý negativní, jenom na Vás záleží, jak se na věci díváte.

Žijete mezi pesimisty? I tak se můžete postupně změnit a mít pozitivní pohled na svět. Vím, o čem mluvím, znám to z vlastní zkušenosti. Změna myšlení je náročnější, než když se pohybujete mezi lidmi s pozitivním myšlením. Bude Vám to trvat déle, ale jde to. Nabízí se i jiné řešení, přestaňte se stýkat s lidmi, kteří jsou negativní. Nejdříve se Vám to bude zdát divné, ale časem zjistíte, že se Vaši kamarádi nějak změnili.

Kamarádi jsou stejní, ale Vy jste změnili myšlení a pohled na svět. Změna myšlení je skvělý začátek na cestě úspěchu.

Sami poznáte, že se Vám žije lépe, že jste volnější a svobodnější. Zjistíte, že Vám vycházejí věci, o kterých jste dřív jenom snili.

Rozhodněte se a dokážete to.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Ivana Sáčková | sobota 7.4.2012 19:18 | karma článku: 15,15 | přečteno: 910x
  • Další články autora

Ivana Sáčková

Obchodníci nebo hyeny?

12.8.2012 v 11:22 | Karma: 22,36

Ivana Sáčková

Patříte mezi ty, co kradou?

17.6.2012 v 11:00 | Karma: 13,30