Ukrajinská mouka: Vrah vašich dětí!!!

Česká dezinformační scéna se opět raduje. Získala nového strašáka lidí, který má udělat z Ukrajiny knížete zla. Jedná se o obyčejnou mouku.    

Začátkem týdne mnoho z nás, začalo sledovat na sociálních sítích fotky balení mouky z nejmenovaného řetězce obchodů a varování, aby ji nikdo nekupoval, protože je zdraví nebezpečná a plná chemikálií. A ano, protože je z ukrajinského obilí. Normální člověk se tomu smál. Hoax od pohledu, ale tisíce lidí postihla panika a strach. Bojkot nákupu mouky a tvrdá kritika Ukrajiny. Připravte se, začínáme povídání o hlouposti českého národa.

 

Nejprve fakta

Společnost Mlýn Kolárovo, ze Slovenska řeší problém s pesticidy v dovezené ukrajinské pšenici. Z toho důvodu začala stahovat veškeré své mouky značky Vitaflora z trhu, a vydala embargo pro celou EU, aby se zachovala stejně. Česká státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) ale vyloučila, že by v Česku byla toxická mouka. Dodavatel Mlýn Kolárovo u mouky VitaFlora, prodávané v ČR, sám potvrdil 100% slovenský původ suroviny a zaslal nám i protokol s výsledky laboratorních testů. I přesto se mouka preventivně stáhla z našeho trhu. Tak hovoří fakta.

Slovy klasika: Vadná série výrobků, se čas od času objeví u každého dodavatele. I u těch českých, takže normální člověk by to přešel bez vzrušení. Je tu ale dezinfo scéna a ta ví, jak každou maličkost využít.

 

Cpeme jim miliardy a oni nás chtějí otrávit? Tfuj!

Kdo chce psa bít, tak ten vždycky najde si hůl. Už dlouho se nestalo, aby čeští dezinformátoři měli tak krásnou příležitost poplivat Ukrajinu. Kdyby ta mouka byla kupříkladu z Německa, neřekne nikdo nic. Ona je, ale z Ukrajiny, a to valí vodu na mlýn. Jak k tomu přeci přijdeme? Náš národ trpí krizí kvůli tomu, že naše zlá vláda místo, aby dotovala nás, tak cpe do Ukrajiny, a oni nám jako vděk budou posílat zkažené jídlo?? Otřesné. Jak k tomuhle přijdeme? Fuj! Hanba! Svrhněte vládu a vraťme zpět normy používané do roku 89. Aaa....Blíží se finále.

 

Revoluce kvůli mouce? Nebo snad celorepubliková hladovka?

Jak jsem již psal. Normální člověk, by tuhle informaci brzy vypustil z hlavy. Špatnou šarži jídla měl snad každý, kdo v potravinářském průmyslu pracuje, ale: Ta mouka je z Ukrajiny. Čeští flastenci nenávidí Ukrajinu. Jednat se o mouku kupříkladu z Ruska, brali by to jako útok. Takhle je to pro ně jen důvod remcat. Z globálního pohledu je to je trapná anabáze. V Čechách? Velké téma na další demonstraci. Vsadím se s vámi, o co chcete, že až český „Knight rider v Porsche z Wishe“ alias Jindřich Rajchl, nový to šéf české dezinformační politiky, bude plánovat novou akci Proti bídě, tak toxická mouka z Ukrajiny bude jeho velkým tématem číslo jedna. A co na to Češi, co ho milují? Protestně nevezmou do úst ani rohlík, protože, co když je otrávený??? Leč...Už jim někdo řekl, že i pivo je z obilí (primárně z ječmene)???

 

Kauza jako víno. Díky ní se pozná, kdo má rozum, a kdo ne. Názorná ukázka toho, jak krásně se dá s obyvateli ČR manipulovat. Nemohu se dočkat toho, co přijde příště. Jak jsem již psal: Když chcete na někoho kydat špínu, vždy si důvod najdete. A proto: Jsi-li patriot, žer knäckebrot a rohlíky nech zlým lidem z vlády.

 

 

 

 

 

 

Autor: Michal Sabó | sobota 22.4.2023 6:33 | karma článku: 41,44 | přečteno: 9487x