Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Máte pravdu!

V každé společnosti je určité množství rebelů. U nás tyto rebely vyhledává a pomocí svých agentů v alternativním myšlení upevňuje desinformační ruská hybridní válka! Jak je možné, že jsou úspěšní?

1) Vytváří se v těch lidech pocit výjimečnosti!

2) Je lehčí přijímat ideologii, když jí věří pěstovaní souvěrci, než hledat si vlastní řešení!

3) Některé strany si mezi lidmi s alternativním myšlení hledají svoje voliče a jde jim jen o jejich politický byznys!

4) Některé strany samy šíří toto alternativní myšlení v naději, že udělají puč jako komunisti v roce 1948, protože geopolitická situace je dnes obdobná jako po válce!

:-)

1 0
možnosti
Foto

Tu demonstraci nazvěte třeba "Milion chvilek pro blahobyt".;-)

A třeba tu demonstraci bude vysílat i ČT09, jako v dobách, kdy "uvědomělý lid" demonstroval proti Babišovi. :-P

1 1
možnosti
JR

J51a23n 74R49á26ž

14. 4. 2023 19:09

Giordano Bruno by zcela poprávu upálen za šíření dezinformace, že Slunce a Země nejsou středem vesmíru. Je škoda, že stejnou "odměnu" nedostávají za šíření dezinformací jejich dnešní šiřitelé. Svět by byl pro mnohé rozhodně jednodušší.

2 2
možnosti
JR

J88a15n 86R73á12ž

14. 4. 2023 19:10

Legrační je, že se zde objevil můj příspěvek, aniž bych ho odeslal ;-D.

0 0
možnosti
JR

J42a67n 85R58á12ž

14. 4. 2023 19:05

Giordano Bruno šířil dezinformace, že Země a Slunce nejsou středem vesmíru a byl oprávněné za to upálen. Je škoda, že dnes šiřitele dezinformací nečeká ta samá odměna za jejich šíření. Svět by byl hned jednodušší.

0 0
možnosti
JN

J78o70s35e43f 72N71i52k26l

14. 4. 2023 16:30

"...Čech je trudovitý. Věří svému úsudku a úsudku těch, kterým věří. Myslet si, že změna vlády přinese lepší podmínky? K smíchu..."

To jako, že mu z toho naskákaly pupínky?

1 3
možnosti
Foto

Homo debilis (Masculus vulgaris) je po orangutanovi druhý lidoop z čeledi šimpanzovitých s průměrnou inteligencí kávovaru. Society tvoří podle současné nálady, je celosvětově rozšířen a nebezpečně se množí. A pro leckoho jsou až ,,boží“, i až dost žádané, i jimi samými, i coby zboží.

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=78809

Pročež i autorovi, ač nejen jemu, sláva;-D

5 0
možnosti
LP

Po sériích z Měsíce a ze slunečního města, se nám tady vylíhl další díl.

Chciválek na internetu.R^

5 2
možnosti
MB

Další demonstrace? Lituji, zúčastnit se nemohu.Na jaře je nejvíce práce, pobíhám po zahradě> Ještě by mne někdo viděl na náměstí a byl bych pomluven. I když? Přijedou chudobní? Paroubek luxusním Jaguarem XE. Co Rajchl s Porsche? Figuruje v kauze nelegálního převzetí tenisového spolku Zmizely pozemky za 60 milionů. Není to málo? Neměl by se přece jenom demonstrací podpořit ?...:-)

4 0
možnosti
Foto

Mozek, ač jak čí, je pevně zapojen do hledání vzorců a vytváření zkratek, které nám pomáhají rychle zpracovávat informace a rozhodovat se. Stejné vzorce a zkratky často vedou k předsudkům a špatným závěrům. Nakonec i ,autorská t,tvorba" mnohých jednokých je toho příkladem. Dtto i jejích kontuzmentů;-)

1 0
možnosti
JZ

Já bych tedy příznivcům PRO a pana Rajchla poradil stejně, jako kdysi radila maminka Karla Marxe svému nezdárnému synovi, když u ní zase žebral o peníze. "Ty bys Karle měl raději nějaký ten kapitál vytvořit a ne o něm jen psát." ;-D

6 0
možnosti
DS

Pozoruhodná úvaha. Babiš řečnil na jedné takové demostraci, myslíte, že je bez kapitálu? Rajchl sám přijel v Porsche, sám zjevně též není chudý.

A co vy, pane Zieglere. Už jste si blogování vydělal na Porsche nebo na nějaký menší masokombinátek?

2 4
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik