Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Bohužel prakticky máte pravdu. Největším zádrhelem v lidské mysli je falešný levicový altruismus a celá levice plná multikulturalismu, socialismu, genderismu apod..Prostě chybná výchova, školství atd.."Kapitalismus není jen praktickým nástrojem k dosažení blahobytu člověka. Je jediným morálním společenským uspořádáním. Není dobrem jen pro zdravé, sebevědomé, racionální či bohaté lidi, je dobrem pro každého člověka, protože je odvozen z podstaty člověka jako volné bytosti se schopností rozumu. Každému otevírá možnost pro realizaci svého potenciálu, umožňuje člověku žít jako člověk."

4 0
možnosti
JP

J94i21r40i 32P75i33l15n15y

14. 4. 2023 8:34

Souhlasím s tím, že dezinformace jsou všude kolem nás. A šíří je úplně všichni včetně našívaší ČTV vlády pětidemolice nevyjímaje.

9 1
možnosti
Foto

Dobrý den, můžete doložit Vaše počty a procenta ?

12 0
možnosti
DS

Nějaký obsah by nebyl? Dezinformace z doby Covidu se v klíčových oblastech, jako třeba laboratorní původ viru, staly informacemi. Co budete dělat, až se mnohé dezinformace ze současné doby stanou informacemi.

Však to byl sám prezident Pavel, kdo (zaobaleně) řekl, že Ukrajina nejspíš nezíská zpět všechna svá území. Dezinformátor jeden! Nebo snad i Vy sám, pane autore, už souhlasíte s touto dezinformací? Tedy dnes už informací.

Dezinformace neexistují. Jsou jen informace založené na faktech a hypotézy založené na více nebo méně podložených neúplných informacích. Kdo některé z informací vynechává z neschopnosti si je získat, je, ehm, nedostatečně důvtipný. Kdo některé z nich vynechává aby se zalíbil své partičce nebo aby ho myšlení nebolelo, ten projevuje stádní chování. Nic jiného v tom není ale problém je, že tyto dva typy převažují. A píší blogy.

17 2
možnosti
BJ

Pane Sabó,

přeji hezké ráno. Napsal jste mi to z duše, moc dobře jste vystihl mentalitu "čecháčků". Ale co s tím, ty nikdo žádnými argumenty nepřesvědčí.R^R^R^R^R^

5 8
možnosti
Foto

Problémem autora je, že nepracuje s argumenty , ale dojmy a pocity...

15 0
možnosti
JK

Moc dobře napsáno. A první potrefená husa už se ozvala.;-D

3 4
možnosti
LH

Delší ad hominem jsem dlouho nečetl. Sice si o mnohých lidech taky myslet své, ale plácnout, že 90% z nich je nezaměstnaných a přirovnat je k Hitlerovi a Stalinovi, nevím, jak velké "IQ" je potřeba právě na toto.

Někdy zkuste ubrat na emocích, články pak působí inteligentněji.

13 0
možnosti
MK

To jsou právě ti vlastenci za klávesnicí. Tedy ti správní.

1 0
možnosti
MK
Foto

Dobře popsané. Jak pravil kdysi nedávno pan Jindřich Šídlo "Nikdo nemůže za vaše podělané (zde samozřejmě patří cosi více expresivního) životy. R^

8 4
možnosti
MK

Ano, to jsme také říkali účastníkům Michprdu v Praze. ;-D

6 2
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik