Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J54o16s40e19f 39N31i74k48l

14. 4. 2023 11:06

"...straší nás s nimi novodobý revolucionáři..." Vám školství také ublížilo?

"...Čech je takový renesanční tvor. Rozumí všemu." To nám tady pravidelně dokazujete.

6 5
možnosti
JZ

Vy jste Nikle sám odstrašující příklad našeho školství, pokud věříte nesmyslům, že Američané bombardovali mandelinkou bramborovou SSSR. ;-D

3 3
možnosti
RW

Žádám redaci o smazání blogu, protože jednoznačně porušuje kodex blogera.

2 3
možnosti
Foto

Proč. Vizitka jednookého kyklopa, kerý virtuálně křičí, že všichni jsou slepci, zatímco jenom vidí, mnohé vypovídá. Nejen o něm, ale i o těch, co mu až nadšeně přitleskávají;-)

7 0
možnosti
JZ

Autor má pravdu v tom, že jedinci o kterých píše, se spoléhají na stát a nikoliv na sebe. Oni žijí v přesvědčení, že stát je zaopatřovací ústav, který jim má zajistit štěstí. Nikoliv, štěstí si každý musí zajistit sám, a nesvádět své problémy na druhé. Neumět si poradit s vlastním životem a svádět svoje lemplovství na druhé, je znakem všech dezolátů.

4 5
možnosti
LH

Nepotřebuji postarání státu, ale ať stát nehrabe svojema prackama v mojich kapsách...

9 0
možnosti
PC

Výstižně jste popsal sám sebe, pane autore.

8 1
možnosti
Foto

;-DDigitální revoluce tedy přinesla krom decentralizace i informační chaos, ve kterém se dá těžko orientovat a udržet si zdravý rozum. Fakta se často ztrácí a znovu vynořují v informačním tratolišti a zpravidla vítězí jen TO nejhlasitější, co dokáže rozjitřit silné emoce. Že jE MNOHÉ často i účelově převraceno, či vytrháváno z kontextu, to se až běžně praktikuje. Ve skutečnosti nejsme informačně svobodné společnosti o nic blíž, než kdykoliv předtím. Výsledkem je pak až informační slepota. Rozum a vlastní úsudek pak málokdy. Vítězí ,,zkratky“ a až ,,jasnozřivost“, ZALOŽENÉ NA ,,VHODNĚ“ VLOŽENÝCH IMPLEMENTACÍCH. A trivialita, často vycházející z onoho : ,,Ježiš, četli ste to, slyšeli ste to, viděli ste to/ho? Tó teda!

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=797279

3 1
možnosti
JZ

Sice poněkud až ostře expresivní, ale pravdivé. Zasloužená karma. :-)R^

1 4
možnosti
Foto

Prostě na Václavák přijdou všichni ti "ztroskotanci a zaprodanci"... ;-D

4 0
možnosti
MP

Ostatně soudím, že titulek blogu do písmene vztahuje na jeho autora. Podle sebe soudím tebe, to už se lidem postiženým kognitivní disonancí stává. Ale abych nezůstal jen v osobní rovině - na demonstrace PRO nechodí 90% nezaměstnaných. To, že někdo kritizuje vládu, neznamená, že je na straně Ruska. A pro rozpoznání dezinformace nestačí, že se dotyčnému nelíbí.

13 2
možnosti
Foto

J75a24n 85Š88i13k

14. 4. 2023 9:20

Jdete do extrému v tom, jak označujete názorové oponenty. Ekonom Ševčík určitě není nevzdělaný buran. Máte však pravdu ve dvou věcech. Tou první je, co Čech, to velký odborník na cokoliv. To máme v krvi už od té chvíle, kdy praotec Čech vylezl na Říp a pronesl svá slova o zemí zaslíbené a jakýsi jouda vzadu si vzdychl: tady tráva neporoste. Tou druhou je, že Češi ovládají věštectví jako málokdo. Kdyby si někteří borci pročetli svoje komentáře z loňska, jak se nám zhroutí ekonomika, přibude žebráků na ulicích, bez ruského plynu tady všichni pochcípáme, nebude benzín, o jéééé ten bude tak desetinásobně drahý a tak podobně, možná by se chytli za nos. Ale spíše ne, protože teď se chytli jiných příležitostí a zase věští jinou budoucnost. Je to tím, že jsme málo sebevědomý národ a to změní jenom příští generace. Ta je totiž v tomto ohledu úplně někde jinde. A to přes všechny ty namyšlené bláboly o sněhových vločkách. Hezký den

6 0
možnosti
Foto

Tady jsem ocitoval Karla Čapka a hned to letělo. Už i on vadí, podobně jako v r. 1938.

"Karel Čapek zemřel, protože jeho srdce neuneslo temnoty roku 1938. Zemřel nešťastnou láskou ke své vlasti, k myšlenkovému světu svého učitele Masaryka, k ideji humanistické Evropy."

Uštván zdejší fašistickou spodinou.

0 0
možnosti
KL

Autor se moc od těch, co kritizuje, neliší. Místo argumentace používá stejně jako oni především nadávky a emoce. Frustraci obou stran chápu, jejich agresivitu ovšem odmítám...

14 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1696x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik