Pan prezident není špatný člověk, ale prostě nezajímavý….(krátká úvaha)

Kdybych měl slzné kanálky (ano mám, slovní obrat), uroním i slzu nad výroky pana prezidenta. Možná Vy uroníte slzu, až dočtete tento článek, nad mojí blbosti, kdo ví?

Asi bych měl začít od začátku.  Nemám nic proti panu prezidentovi Zemanovi. Jen prostě si všímám, že se drží hesla: „I negativní reklama, je reklama.“

Výroky, nadávky v přímém přenosu, tajné schůzky (ano po volbách, kdy vyhrála ČSSD). Vlastně, kdyby nebylo těchto negativních projevů, o panu prezidentovi ani neslyšíme. Nějak to vše vyšumělo, víme, že nějaký pán je na hradě a podepisuje zákony, které stejně PS může projednat znova a přehlasovat ho.

Co tím autor článku vlastně chce říct? Že pan Zeman je opravdu chytrý člověk, asi si uvědomil, že když není vidět, musí proto něco udělat. A co z funkce prezidenta může udělat pro ČR? Nic moc viditelného, všechnu slávu dostane vláda a premiér (no slávu…). Tak začal negativní kampaň a opravdu to funguje. Je ve zprávách, bulvár na něm žije, tak co více si přát?

 

Jaká je jeho šance na znovuzvolení? I negativní reklama je reklama a ušetřené peníze za billboardy se vždy hodí, takže šance je velká…

Autor: Jiří Rýsler | středa 20.5.2015 19:21 | karma článku: 11,65 | přečteno: 504x