Když slepice mají děti, aneb hulíme do kočárků …

Vidím to až moc často, maminka nebo tatínek stojí u kočárku a v klidu si kouří. Spadli jste na hlavu? Jsem taky kuřák, ale tohle jsem napsat musel! V tomto článku najdete ostřejší slova, ale jak jinak to napsat? 

Dítě je dar, nový život, ještě nemá rozum a jde za svými rodiči všude. Neprotestuje, když jím dýchají kouř do obličeje nebo kočárku. Milý rodiče máte vůbec rozum?
Proč zabíjíte své dítě, které nemá možnost volby? Vy jste měli možnost volby a kouříte, ok to chápu, ale ohrožovat tyhle malé lidičky?

Profilovka

Minule stála maminka na zastávce, dítě u nohy, druhé v kočárku a hulila jak stará parní lokomotiva. S pochybností o velikosti jejího mozku jsem se jí slušně zeptal, proč to dělá? Odpověď: „A kdo mi je pohlídá?“

 

Vážně se někdy ptám, jestli někteří jedinci mají mozek a trošku studu. Kouření u kočárku by měl být přestupek, stejně jako chlastání, když jsem venku s dětmi. Bavím se o těch, co pijí tvrdý chlast venku někde v parku a mají tam děti.

 

Takže milé ne/maminky a ne/tatínkové, své cigáro si dejte, až tam nebudou děti a někde venku, ať jim nehulíte v bytě. Pokud si cigaretu nemůže odpustit, tak v dostatečném odstupu od dětí. Protože jednou Vám někdo plivne do obličeje nebo dá do zubů, za ty děti….

 

Autor: Jiří Rýsler | středa 16.9.2015 10:30 | karma článku: 21,42 | přečteno: 1042x