Jak mě naštvalo chování prodejců aneb šmejdi!

Včera jsem zhlédl dokument Šmejdi(2013). To co jsem mohl vidět a slyšet ve mně vyvolalo vztek a obrovský odpor. Odkaz na dokument uvnitř článku.

Obrovský nápis, který Vám slibuje dárky zdarma, nízká cena v řádech desítek korun, pěkná to nabídka, ne? Ovšem pod tím vším lákavým, je hnus, ponižování, nadávání, nátlak a neskutečná arogance prodejců i firem.

 

V dokumentu se objevila situace, kdy neměli senioři u sebe hotovost, prodejci byli tak ochotní, že je zavezli až k bankomatu, ptám se sám sebe, co to? Vy nemáte peníze a oni Vás ochotně odvezou peníze vybrat? Připomínáte to eskortu, pěkně v doprovodu a dohlídnout, že si babička peníze vybere a hlavně je utratí za vámi nabízené produkty.

 

Situace, která mě asi nejvíce zarazila byl pán, který si odmítl něco koupit, prodejce si ho vzal bokem a začal ho urážet, tlačit na něj, prodejce (podle mě spíše prase) měl tón jako kdyby pán byl ve škole a udělal něco špatného. Upřímně z toho člověka šel strach, takový způsob jednání není určitě normální. Zajímala by mě situace, kdyby tohle prodejce (prase) udělal někomu jinému a ten mu vyrazil zuby, tohle si nesmí dovolovat k nikomu. Posléze se seniora došla zastat mladší žena, kterou začal velmi urážet a kamarádsky tykat. Pán je určitě postava na svém místě, kdyby chrochtal, určitě by byl více prasetem, než člověkem. I tak je tomu velmi blízko.

 

 

Nebudu brát ohledy, strašně mě to naštvalo, tohle nejsou lidi, ale prasata! A nebudu šetřit slovy na takové šmejdské praktiky. Kdyby si tohle někdo dovolil na mé prarodiče, udělám si s ním pořádek! Úcta ke stáří, k lidem, to Vám nic neříká? Pokud ne, odstěhujte se mimo zemi, není tady pro Vás místo, prosím autory dokumentu o uveřejnění jmen a tváří, lidi si zaslouží vidět tyto prodejce.

 

 

 

Prosím nejezděte na takové akce, opravdu to nestojí za to, poučte své prarodiče, kupte jim pořádný výlet a pokud uvidíte leták s nabídkou takových akcí, zrovna ho spalte! Jiná možnost není, než takové firmy a prodejce nechat utopit ve své aroganci!

 

 

Dokument na youtube.com

 

 

Autor: Jiří Rýsler | pondělí 29.7.2013 8:31 | karma článku: 13,90 | přečteno: 1204x