Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jste rasisti a proto vás všechny zlikvidujeme!

Představte si, že k sobě domu pozvete návštěvu – nové sousedy, kteří se již dlouho chtěli přistěhovat do vaší pěkně upravené a udržované ulice. U vašich dveří zazvoní zvonek a vy jdete otevřít. Na prahu stojí noví sousedé a přátelsky se na vás usmívají. ON a ONA. Trochu vás zarazí, že mají čtyři děti. Vy máte dítě jen jedno, protože si víc dovolit nemůžete a pomyslíte si, že vaši noví sousedé asi musí být bohatí lidé. Jen přemýšlíte, jestli dětský pokoj vaší malé dcery bude dost velký na to, aby si tam mohly všechny ty děti hrát.

Pozvete me k sobe domu?

Vaše manželka MU podá ruku, ale on ji zřejmě přehlédne a aniž by se na ni podíval vstoupí do vašeho domu. Vaše manželka je zjevně překvapená a i trochu uražena. Přeci, nabízela své přátelství vašim sousedům, ale ti ho odmítli. ON zamířil do vašeho obýváku a ONA cupitá dva kroky za ním. Trochu vám připadá neslušné, že si vzala na návštěvu k vám černou kuklu na hlavu. Nevíte, jestli má nějaký kožní problém nebo proč vlastně nastavuje mezi vás tuto společenskou bariéru. Neváží si vás snad? Copak neví, že ve vaší ulici je slušnost dívat se lidem do obličeje, když s nimi mluvíme?

ONA počká, až jí ON pokyne, že se může posadit. ON se mezitím zeptá na to, co mu nabídnete. Říká, že se do vaší ulice nepřistěhovali, protože je pěkná a upravená, ale protože tu žijí bohatí lidé, kteří se mají dobře. Prý se s nimi rádi rozdělí o svoje bohatství. No, zrovna náhodou sháníte šikovnou a pracovitou asistentku do vaší malé firmy. Nabídnete mu, že byste JI rádi zaměstnali. On jen nechápavě vytřeští zrak a říká, že ONA nesmí pracovat. Nechápete, proč by ONA nemohla pracovat – zřejmě má nějaké zdravotní omezení a proto i ta maska na obličeji. Nabídnete, že byste mohl zaměstnat JEHO. Když se ho ale zeptáte na to, co umí a jaké má vzdělání, je vám jasné, že tu práci prostě nezvládne. Absolvoval totiž pouze pět tříd základní školní docházky a mezi tím ještě musel pomáhat svému otci na poli. Se znalostmi, jak zorat, zasít a sklidit pšenici u vás ve firmě nepochodí. A začínáte pochybovat, že vůbec pochodí nejen ve vaší ulici, ve vaší čtvrti, ale i ve vašem městě.

ON se vás zeptá, jestli věříte v Boha. Ano, věříte. ON se ale zeptá v jakého Boha věříte. Cože? Jak to myslí? Přeci Bůh je Bůh. Ne, podle NĚJ není. Prý Bůh je veliký a Muhamed je jeho prorokem. Ale v tohle přeci nevěříte – vaše tradice jsou jiné. ON se na vás zamračí a řekne, že brzy budete žít podle jeho tradic a že pokud ne, tak nemáte větší právo na život než prašivý pes.

Začínáte mít vážné obavy…

Zeptáte se HO, který dům ve vaší ulici koupili. Jak koupili, diví se? Přeci budou bydlet ve vašem domě! Můžete se trochu uskromnit a dát jim polovinu vašeho domu. Třeba 1. patro a podkroví. Beztak mají více dětí než vy a vám bude stačit přízemí. A prý je budete i živit, protože ONA pracovat nesmí a ON nemá potřebné vzdělání a dovednosti. A když s tím nebudete souhlasit a nebude se vám to líbit, jste prý rasisté a urážíte tím jejich tradice a jejich víru.

Máte se prý přizpůsobit nebo přizpůsobí ONI vás.

Ale tak to není. Vám nevadí jiná barva kuže a jiná víra. Vám vadí arogance, omezenost a neomalenost, protože to snad vadí každému slušnému člověku bez rozdílu rasy či vyznání.

Ano, vadí mi, když je u mě někdo na návštěvě a uráží mě, moje zvyky i moje tradice! Ano, vadí mi, když někdo chce žít v mé společnosti, ale chce jen brát, ale nic za to nenabízí. A podle mě ten, kdo nic naší společnosti nepřináší a nenabízí, by neměl mít žádný nárok na jakékoli výdobytky naší společnosti. Jen tak ho donutíme se změnit...

 

Muslimové ve Velké Británii - Naše společnost jim nevoní, náš sociální systém ano.Nechtějí naše tradice, nechtějí naše náboženství, nechtějí naši demokracii. Co tedy chtějí?

 

Autor: Dušan Rovenský | čtvrtek 28.5.2009 17:45 | karma článku: 36,99 | přečteno: 2536x
  • Další články autora

Dušan Rovenský

Hospodářská krize (sama o sobě) neexistuje

Existuje jen morální krize a hospodářská deprese je její následek. Na tuto skutečnost již v roce 1932 upozornil zakladatel moderního českého obuvnického průmyslu Tomáš Baťa. Myslím, že tento velmi schopný člověk měl v řadě věcí pravdu a my můžeme pouze konstatovat, že se historie stále opakuje. Jaká škoda, že se z ní neumíme poučit...

18.1.2010 v 7:30 | Karma: 17,66 | Přečteno: 2560x | Diskuse| Ekonomika

Dušan Rovenský

Odhalil jsem další nacistický symbol!!!

V poslední době se jakoby roztrhl pytel s různými "lovci nacistů", kteří zřejmě chtějí za každou cenu kráčet v šlépějích Simona Wiesenthala. Jejich počínání je však spíše trapné, než záslužné. Tak jsem si i já dovolil přinést jedno "naprosto šokující a skandální" odhalení, čímž se ze mě zřejmě stal investigativní novinář (kvalitou poplatný české kotlině). Naražím tak na články (včetně toho dnešního) pana Jana Gazdíka v MF Dnes, o "rejdech nekalých neonacistických živlů" v České republice, které již začínají zavánět paranoiou.

5.1.2010 v 7:30 | Karma: 42,30 | Přečteno: 9684x | Diskuse| Politika

Dušan Rovenský

Islamismus je nebezpečím pro Evropu

Stejně tak, jako bych nesvěřil obraz od Rembrandta šílenci s nůžkami, tak nelze dopustit, aby jaderné zbraně padly do rukou režimu nevzdělaných náboženských fanatiků, kteří věří v blížící se konec světa.

29.12.2009 v 7:30 | Karma: 32,62 | Přečteno: 3397x | Diskuse| Politika

Dušan Rovenský

Kdo (za) nás jednou bude zabíjet?

Kyborg - kybernetický organismus neboli kříženec člověka a elektronického stroje. Tak zní definice toho, co nás čeká v budoucnosti vojenství, při hledání nových způsobů, jakými povedeme válečné konflikty. Nenechte se mýlit, ta budoucnost není daleko. Již klepe na dveře.

15.12.2009 v 7:30 | Karma: 22,25 | Přečteno: 3290x | Diskuse| Věda

Dušan Rovenský

Díky, že jste nás přijali! A tady máte přes hubu!

Tak jsme opět byli svědky dalšího "multikulturního festivalu" a "obohacení evropské společnosti jinými kulturními vlivy". Mám na mysli hloupý nápad jedné francouzké internetové firmy, která se v rámci reklamní akce rozhodla rozdávat balíčky peněz s částkami mezi 5 až 500 euro.

18.11.2009 v 7:30 | Karma: 38,81 | Přečteno: 3656x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Rusové při smrtícím útoku na Oděsu zničili i „zámek Harryho Pottera“

30. dubna 2024  10:15

Sledujeme online Na pět vzrostl počet obětí pondělního ruského útoku na jihoukrajinskou Oděsu, jeden ze 32 zraněných...

Předsednictvo TOP 09 podpořilo Tuleju. Pozice ve vládě ho zajímá

30. dubna 2024  6:02,  aktualizováno  10:15

Novým ministrem pro vědu, výzkum a inovace se má stát prorektor Slezské univerzity v Opavě pro...

ANALÝZA: Cesta na Západ. Jak se Česko proměnilo za dvacet let v Evropské unii

30. dubna 2024

Premium Česká republika ve středu oslaví 20 let členství v Evropské unii. Na začátku při vstupu panovala...

Z politiky se vytrácí obsah, mluví do ní natřásající se tetky, říká Decroix

30. dubna 2024

Vysíláme Poslankyně a nová místopředsedkyně ODS Eva Decroix chce zjednodušit rozvody. Spolu s ministerstvem...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7625x
Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoli jiný faktor. Opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Národy, jež na tuto základní pravdu zapoměly, vždycky platily svými životy a svobodou. - Robert A. Heinlein (Hvězdná pěchota)


Autor publikuje v periodiku
ATM - Armády, technika, militaria


Mé vybrané odborné články můžete číst na Scribd a serveru On War / on Peace.