Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jste rasisti a proto vás všechny zlikvidujeme!

Představte si, že k sobě domu pozvete návštěvu – nové sousedy, kteří se již dlouho chtěli přistěhovat do vaší pěkně upravené a udržované ulice. U vašich dveří zazvoní zvonek a vy jdete otevřít. Na prahu stojí noví sousedé a přátelsky se na vás usmívají. ON a ONA. Trochu vás zarazí, že mají čtyři děti. Vy máte dítě jen jedno, protože si víc dovolit nemůžete a pomyslíte si, že vaši noví sousedé asi musí být bohatí lidé. Jen přemýšlíte, jestli dětský pokoj vaší malé dcery bude dost velký na to, aby si tam mohly všechny ty děti hrát.

Pozvete me k sobe domu?

Vaše manželka MU podá ruku, ale on ji zřejmě přehlédne a aniž by se na ni podíval vstoupí do vašeho domu. Vaše manželka je zjevně překvapená a i trochu uražena. Přeci, nabízela své přátelství vašim sousedům, ale ti ho odmítli. ON zamířil do vašeho obýváku a ONA cupitá dva kroky za ním. Trochu vám připadá neslušné, že si vzala na návštěvu k vám černou kuklu na hlavu. Nevíte, jestli má nějaký kožní problém nebo proč vlastně nastavuje mezi vás tuto společenskou bariéru. Neváží si vás snad? Copak neví, že ve vaší ulici je slušnost dívat se lidem do obličeje, když s nimi mluvíme?

ONA počká, až jí ON pokyne, že se může posadit. ON se mezitím zeptá na to, co mu nabídnete. Říká, že se do vaší ulice nepřistěhovali, protože je pěkná a upravená, ale protože tu žijí bohatí lidé, kteří se mají dobře. Prý se s nimi rádi rozdělí o svoje bohatství. No, zrovna náhodou sháníte šikovnou a pracovitou asistentku do vaší malé firmy. Nabídnete mu, že byste JI rádi zaměstnali. On jen nechápavě vytřeští zrak a říká, že ONA nesmí pracovat. Nechápete, proč by ONA nemohla pracovat – zřejmě má nějaké zdravotní omezení a proto i ta maska na obličeji. Nabídnete, že byste mohl zaměstnat JEHO. Když se ho ale zeptáte na to, co umí a jaké má vzdělání, je vám jasné, že tu práci prostě nezvládne. Absolvoval totiž pouze pět tříd základní školní docházky a mezi tím ještě musel pomáhat svému otci na poli. Se znalostmi, jak zorat, zasít a sklidit pšenici u vás ve firmě nepochodí. A začínáte pochybovat, že vůbec pochodí nejen ve vaší ulici, ve vaší čtvrti, ale i ve vašem městě.

ON se vás zeptá, jestli věříte v Boha. Ano, věříte. ON se ale zeptá v jakého Boha věříte. Cože? Jak to myslí? Přeci Bůh je Bůh. Ne, podle NĚJ není. Prý Bůh je veliký a Muhamed je jeho prorokem. Ale v tohle přeci nevěříte – vaše tradice jsou jiné. ON se na vás zamračí a řekne, že brzy budete žít podle jeho tradic a že pokud ne, tak nemáte větší právo na život než prašivý pes.

Začínáte mít vážné obavy…

Zeptáte se HO, který dům ve vaší ulici koupili. Jak koupili, diví se? Přeci budou bydlet ve vašem domě! Můžete se trochu uskromnit a dát jim polovinu vašeho domu. Třeba 1. patro a podkroví. Beztak mají více dětí než vy a vám bude stačit přízemí. A prý je budete i živit, protože ONA pracovat nesmí a ON nemá potřebné vzdělání a dovednosti. A když s tím nebudete souhlasit a nebude se vám to líbit, jste prý rasisté a urážíte tím jejich tradice a jejich víru.

Máte se prý přizpůsobit nebo přizpůsobí ONI vás.

Ale tak to není. Vám nevadí jiná barva kuže a jiná víra. Vám vadí arogance, omezenost a neomalenost, protože to snad vadí každému slušnému člověku bez rozdílu rasy či vyznání.

Ano, vadí mi, když je u mě někdo na návštěvě a uráží mě, moje zvyky i moje tradice! Ano, vadí mi, když někdo chce žít v mé společnosti, ale chce jen brát, ale nic za to nenabízí. A podle mě ten, kdo nic naší společnosti nepřináší a nenabízí, by neměl mít žádný nárok na jakékoli výdobytky naší společnosti. Jen tak ho donutíme se změnit...

 

Muslimové ve Velké Británii - Naše společnost jim nevoní, náš sociální systém ano.Nechtějí naše tradice, nechtějí naše náboženství, nechtějí naši demokracii. Co tedy chtějí?

 

Autor: Dušan Rovenský | čtvrtek 28.5.2009 17:45 | karma článku: 36,99 | přečteno: 2536x
  • Další články autora

Dušan Rovenský

Darmožrouti na povodních

V pátek 20. srpna 2010 zůstává v Libereckém a Ústeckém kraji nasazeno k odstraňování následků povodní přes 700 vojáků s více než 200 kusy techniky. Do čtvrtka 19. srpna 2010 obdržela Armáda České republiky 22 požadavků na výstavbu mostních provizorií: 9 v kraji Ústeckém a 13 v kraji Libereckém.

20.8.2010 v 7:30 | Karma: 45,83 | Přečteno: 15156x | Diskuse| Politika

Dušan Rovenský

Navrhuji ihned zrušit armádu!

A následně také zrušit válku a vyhlásit období lásky, květin, hulení a celosvětového míru!

14.6.2010 v 7:45 | Karma: 27,38 | Přečteno: 4046x | Diskuse| Politika

Dušan Rovenský

"Zlotřilí" Izraelci povraždili devatenáct "mírových aktivistů"

Trošku mi to připomíná onu známou "zprávu" TASSu: Na sovětsko-čínské hranici se odehrál závažný incident. Dva čínské tanky napadly sovětský traktor. Traktor palbu opětoval a po zničení obou tanků v klidu odlétl.

1.6.2010 v 7:45 | Karma: 40,93 | Přečteno: 5608x | Diskuse| Politika

Dušan Rovenský

Oběti a (sebe)vrazi

Při letecké katastrofě u Smolensku dne 10. dubna 2010 zahynulo na palubě polského vládního speciálu 96 lidí. Pravděpodobně mezi nimi byli nevinné oběti a i (sebe)vrazi.

31.5.2010 v 7:30 | Karma: 19,41 | Přečteno: 2593x | Diskuse| Politika

Dušan Rovenský

Pane Kalousku, plaťte si své dluhy sám!

Dnes jsem to dostal. A když už to mám já, tak vy také. Nejde o nějakou nepěknou kožní chorobu, ale o něco obdobného - složenku Miroslava Kalouska, ve které mě vyzývá, abych uhradil svůj podíl na státním dluhu ve výši 121 tisíc Kč.

17.5.2010 v 7:30 | Karma: 28,70 | Přečteno: 2865x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7625x
Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoli jiný faktor. Opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Národy, jež na tuto základní pravdu zapoměly, vždycky platily svými životy a svobodou. - Robert A. Heinlein (Hvězdná pěchota)


Autor publikuje v periodiku
ATM - Armády, technika, militaria


Mé vybrané odborné články můžete číst na Scribd a serveru On War / on Peace.