Pan Babiš na rozkrájení

Marketéři volebního hnutí ANO nám opět ukázali nový směr. Model společných fotografií lídrů a pana Babiše na bilbordech fungoval, tak proč by nefungoval i po volbách. Jen už to musí platit někdo jiný. Vy!

V Újezdě nad Lesy, pražské městské části,  vyhrálo komunální volby hnutí ANO. V koalici s TOP09 a ČSSD získalo i pozici starosty. A starosta Růžička si je vlivu pana Babiše na výsledek moc dobře vědom a chce se mu asi revanšovat. Jak jinak si jeho chování vysvětlit.  Ale postupně.

Jako v ostatních městských částech i Újezd nad Lesy byl před komunálními volbami na podzim minulého roku polepen jeho plakáty a billboardy s dvojicí lokálního lídra se svým velikým "šéfem".  Poukazovali na vše, co se pro naše blaho po volbách musí udělat. A vyšlo to. V Praze, v Újezdě, v celé naší zemi. Marketing, který zafungoval, dobře vymyšlené slogany. Prostě ANO!

Podle vzoru zlatého pravidla podnikání, totiž neměnit nic, co funguje, vzal újzezdský anoistický starosta další vývoj do svých rukou. Pokud zafungoval Babiš před volbami, jistě bude fungovat i po volbách!

Napadlo ho, že do radničních novin propašuje fotku  v přátelském obětí se svým politickým guru. Zaplatí to samozřejmě městský rozpočet, jak jinak, prostě ANO. A tak se Babiš objevil na stránkách Újezdského zpravodaje i po volbách.

Asi je jedno, že Babiš nikdy se starostou Růžičkou v Újezdě nebyl. A asi je také jedno, že fotka je z jiné městské části a je ještě z předvolební kampaně. Babiš byl a je na rozkrájení. Nemohl být všude, ale jeho fotky ANO.

Starosta Růžička nevědomky ukázal nový směr, který by marketérům z ANO neměl v žádném případě uniknout. Vždyť Babiš by se mohl se svými lídry objímat na stránkách městských zpravodajů a jejich webových stránek i po volbách! Stejně jako v předvolební kampani. A fotky by mohly - ne - měly být zcela shodné s těmi předvolebními. Teprve opakování totiž vytvoří v mozku voličů ty správné spoje, které jsou v kontinuální politické kampani vhodné. A že to platíme my? Ano, to je účel, přeci všichni chceme, aby se politické kampaně zlevnily a omezil se možný vliv ekonomicky vlivných kmotrů.

Újezd již má nového šéfredaktora, pana Vojtěcha Varyše, který nyní dělá kariéru i v Babišově vydavatelském impériu. Byl ustanoven bez výběrového řízení a dělá svou práci pro ANO na výbornou. Může snad rádoby profesionální novinář dehonestovat opoziční zastupitele tím, že jim přejmenovává jejich články v radničních novinách nadpisy jako např. "Z opoziční zahrádky" a nebo "Dr. Jeníček, pátrá, radí informuje"? Mně v posledním zpravodaji zcenzuroval příspěvek zastupitele a zcenzuroval jméno opozičních novin, které vydáváme. A závěr?

Jednoduchý. PROSTĚ jsou takoví, jací jsou. A jejich chování tomu odpovídá. A já k tomu jen dodávám - pokud je opravdu pan Babiš na rozkrájení, ať se tak stane. Kousek Babiše do každé rodiny! Chci originál a ne nějakou náhražku v podobě předvolební fotografie! :-)

Pavel Roušar
starosta Újezda nad Lesy? v letech 2010-2014

P.S. děkuji panu Varyšovi, bez jehož cenzury bych se k obnovení svého blogu na Idnesu nikdy nerozhoupal.

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Roušar | úterý 8.9.2015 8:35 | karma článku: 24,49 | přečteno: 2142x
  • Další články autora

Pavel Roušar

Betonový Bém

3.6.2010 v 23:12 | Karma: 25,37

Pavel Roušar

Ukradnou referendum?

9.11.2009 v 16:43 | Karma: 14,94

Pavel Roušar

Mlžení kolem golfu

14.10.2009 v 11:03 | Karma: 12,38