Ubozí a zhrzení Paroubkovic Jirka s Petruš nudu zřejmě zabíjejíc

Kde se opět bere drzost špinit ústy Paroubkovic Jirky a jeho Petry seriózní média a vážené a ctěné občany z řad šlechty? Vždyť pan Paroubek nemusí mít ani cokoli na sobě od drobků a na mne osobně působí velice disgustingovaně. A o to více se divím Petře, že hází blesky ke Karlovi a sama koexistuje s tím, s čím koexistuje…

Paní Petra je zřejmě velice talentovaná herečka – umná herečka před médii, umná herečka na veřejnosti, snad možná ještě umnější herečka mezi stěnami svého soukromí? Jeden by se domníval, že chtějí skrývat nějaké své neduhy, oni, ten manželský pár, tím, že stále ukazují na někoho druhého, však jen nikoli na sebe samé. Oni vedou okatou a cílevědomou kampaň proti panu Karlu Schwarzenbergovi, snaží se pošpinit jeho obraz. Snaží, ale nepodaří se jim to. Nevzpomínám si, že by nás kdo kdy učil, že by historie pamatovala, že někdy lůza pokořila upřímně šlechetnou šlechtu. Nevzpomínám, však věřím, že se to stát mohlo. Nepopírám. V tomto případě se to však nestane, to se obecně ví.

Petra píše, že není panu Karlovi rozumět… Možná není problém v jeho intonaci, ale v tom, že Petra prostě neumí jeho verbální interpretaci pobrat. To se, milá Petro, i v lepší společnosti stává. A proč asi neumí vařit? Pan Karel se nenarodil pro to, aby studoval rodinnou školu, to určitě nikoli, Petro. A že měl drobky na motýlku a pobryndanou bradu? To měl beztak proto, Petro, abyste to mohla pěkně potom kam vypsat a použít pro účely nešlechetné a nectnostné tak, jak vám to příkladně přirozeně od vašeho muže zřejmě plyne. Přirozeně jeho přirozeností jemu vlastní.

Paní Petra se snaží o dehonestaci pana Schwarzenberga v očích veřejnosti, paní Petra si však neuvědomuje, že není v top ten vlivných žen planety, ni vlivných žen Česka. Možná je součástí top ten, ale v úplně jiné kategorii. Občan se prostě velice směje. Čím dál lepší :D.

A pokud pan manžel paní Petry Paroubek tuto podporuje a vyzývá české občanky, aby to nepřeháněly s tím chtíčem kafíčkovat se šlechtou, protože paní Petře se Karel nelíbí, pak se cítím disgustingovaně ještě více, než v perexu. Kdo se ptá na názor Paroubkovic famílie? Kdo? Tak rád bych ty dotazovatele poznal :). Mám lidi rád a bylo by to zpestření.

Ten manželský pár pana Karl Johannes Nepomuk Josef Norbert Friedrich Antonius Wratislaw Mena von und zu Schwarzenberga pohřbil zaživa. Napřed pomluvil a pak pohřbil. Je mi z takového páru na zvracení. Naše společenská elita je skutečně nevídaně širokospektrá. Tak širokospektrá, že na pseudovýkvět ani lůzu obsaženou v ní se nezapomnělo.

Seč to není mým nejtajnějším přáním, vrátí-li se Paroubek do politiky, tak to bude zase pěkný prasečinec. Prasečinec, prasečák, prasákov, sviňákov - jakkoli. Samozřejmě se vší úctou k Vám, pane Paroubku, paní Paroubková. Hovořím o uvažované možné budoucí politické atmosféře – jak jinak. Se vší úctou. Se vší tou úctou, jako vy s úctou k a o panu Schwarzenbergovi. Tečka.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Roman Křenek | úterý 7.12.2010 11:35 | karma článku: 36,79 | přečteno: 5378x