Začínám mít opravdu strach z ČSSD a jejich voličů

Tentokrát si už nedělám legraci....................

To co provádí David Rath a ostatní hejtmani je už vidět a ti, co chtějí, to vidí. Jednoduše řečeno rozhazují a prožírají peníze, porušují zákony, dělají čistky na různých úrovních a to ve velkém.

  To co provádí celá ČSSD - mám tím na mysli hlavně obstrukce všeho ( bojím se , že ani slunce už nevyjde bez tiskové konference), je už také vidět a ti, co chtějí, to také vidí.

Dalo se to čekat. Čeho se ale děsím, jsou občané a jejich reakce. Pochopitelně mám tím na mysli tu část občanů, co si nedělá těžkou hlavu s budoucností jejich dětí, ekonomikou, výhledem trochu dál, než jeden týden. Mám na mysli tu část občanů, co neví, co je to demokracie, svoboda, zodpovědnost, co se radši nechají vodit za ručičku a rádi uvěří tomu, že až porazíme imperialistu, začnou světlé zítřky.............

Cílem takového voliče je destrukce všeho, co udělal někdo jiný. Cílem je okamžitý příjem a nezájem o budoucnost, o rozložení investic. Cílem je  porazit boháté, ať to stojí, co to stojí. Cílem je za 30 Kč ušetřených vydat klidně i 2.000 Kč, jen ať to zaplatí ONI (jenže ve skutečnosti zase jenom my všichni).

Naopak cílem diktátora a populisty je na takovéto voliče zaútočit a ulovit je. A to se díky české malosti povedlo naprosto dokonale.

Ano, teď budou tito občané řvát, že co ten Bendl, co ten Topolánek a Kalousek a já nevím kdo. Já zase říkám - co ten Gross, Kraus, Svoboda, Zgarba a jiní šibalové. To ovšem v této chvíli není důležité. Z pohledu toho, co se děje teď, jsou to prkotiny.

Tady a teď jde o něco více........o TOTALITNÍ praktiky velmi podobné tomu, co tady již bylo. Učitelé se bojí mluvit na kameru, všichni nějak veřejně začínají mlčet. Kdo se ozve, tak omžitě " LETÍ ".

Jaksi preventivně vlastně " LETÍ " všichni, co nejsou spojeni s Rathem a jeho klikou. Poslanci a různí radní jsou drženi hrozbou vyhazovu či obrovskou pokutou zkrátka. Již se prostě nikdo nevzepře! Moc se pomalu a v tichosti brutálním způsobem upevňuje. Kradou se miliony z rozpočtů krajů na poplatky u lékaře a v lékárnách. Kamarádi Ratha už sedí všude, kde to jen jde, Tam kde to nejde, se zřídí nové místo. Strach ze ztráty zaměstnání nedovolí nikomu se bránit.

A to vše pod dohledem voličů. kteří tomu, jak se zdá, tleskají, majíce z toho obrovskou radost, jak NÁM to zase dali...............................

Tak teď už se opravdu bojím. Ještě nedávno se všichni smáli, že toto už není možné. Jsme přece v NATO a EU. Jenže !!! Poslanci volení do EU  parlamentu, budou, a to nejen z naší země, čím dál levicovější. Lid, ten o kterém píšu výše, to tak chce. Takže nás nikdo neochrání a Rathové si budou, po totálním upevnění moci, krásně a beztrestně vládnout.................samozřejmě v zájmu lidu této země!

 

Autor: Roman Košťál | pátek 6.2.2009 14:15 | karma článku: 42,05 | přečteno: 2892x