Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikiš

24. 3. 2010 17:46
Hned úvodní větou

jste upoutal nevoliče ODS. Vy filuto! Že to byl záměr?  ;-D Mne jenom zajímalo, jak Mirka obhájíte vy. Jak vaši vyvolenou nevolím, kdyby Mirek odstoupil, začala bych o ní jako o straně, která hraje s necinknutými kartami uvažovat. Ale jak se dalo předpokládat, nekonalo se. :-/

Hezký den a sněte sladce. :-)

0 0
možnosti
F1

Fikus 1

24. 3. 2010 14:15
Co řekl závadného?

 např. Fischer uhne dvakrát, protože je žid. Ne proto, že je třeba měký, ale proto, že je žid. Poznámka má jasně rasový pdtext. Podle Topolánka nežidi asi nikdy neuhnou. Spoustě lidí se to nezdá jako problém, protože tak běžně mluví v hospodě, ale politik v euroatlantické kultuře se takto vyjadřovat nesmí a to ani neformálně. Bohužel Topolánek je tak belbej že mu to nedochází. Jako spousta jiných věcí.  A jak jsme viděli tak i v zahraničí mluví prostě co mu slina přinese na jazyk.  Postoj Sobotky naprosto chápu a jenom se divím, že to vydržel tak dlouho. A pokud to někomu nedochází, tak tohle pozdvižení není až tolik o tomto jednom rozhovoru, ale o kapce, která přelila pohár trpělivosti.

0 0
možnosti

Pavel.Hrdina

24. 3. 2010 15:11
Re: Co řekl závadného?

Kdyby to řekl takhle, tak by to xenofobní a rasistické bylo. Jenže neřekl. Řekl to jinak a významem přesně opačným. Že pokud někdo uhne, nesouvisí to s tím, jestli je gay nebo žid, ale jaký má charakter.

Topolánek není můj kůň, ale i s tou svou nehorázností je mi tisíckrát milejší než bezcharakterní zbabělci, kteří jeho slova účelově překrucují.

0 0
možnosti
N

noether

24. 3. 2010 13:35
Fakt mluvíte jako Mirek Jakeš Topolánek?

Tak si ho volte, vy "inteligentní nadvoliči" .... Já jsem fakt zvědavej, kolik vás bude a myslím to upřímně. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MS

Matyas Sandorf

24. 3. 2010 12:31
prof. Jan Keller: Dva druhy pravicových voličů

http://www.blisty.cz/art/51696.html

0 0
možnosti
JT

killy

24. 3. 2010 13:02
Hmmm: prof. Jan Keller:

........."Ale až k tomu dojde, výrazně vzroste též riziko, že ti skutečně mocní přestanou hrát hru na demokracii, do které se zatím s většími anebo menšími rozpaky nutí. Začnou zakazovat politické strany, které budou říkat lidem pravdu. Povolí jen takové názory, jež budou nekriticky vychvalovat mocné a vlivné. Pracovně toto riziko nazývám kocábizací politiky." .....

0 0
možnosti
MK

mašlomcha

24. 3. 2010 10:21
Souhlasím, ale nezavrhujme ani Sobotku,

Jinak to, co vidím kolem sebe jako hlavní problém je, že lidem v hlavách stále vězí zbytky toho děsivého nenávistného levičáckého učení Karla Marxe. Z toho těží jak komunisté tak socdemáci. Totiž staví na "vědecky" pěstovaném dělení na třídy a z třídní nenávisti a závisti. Bylo by už na čase toto učení něčím vytěsnit, aby lidé dostali pevný základ/názorové ukotvení, které je základem prosperity všech vyspělých států. Jinými slovy začít by se mělo od základů a sice aby už do našich škol dorazilo dílo "Bohatsví národů" skotského ekonoma/filosofa Adama Smithe, který toto dílo vydal už v roce 1776!    

0 0
možnosti
MK

mašlomcha

24. 3. 2010 10:23
Re: Souhlasím, ale nezavrhujme ani Sobotku,

chtěl jsem napsat nezavrhujme ještě Sobotku, pokud se slušně omluví, za to svoje nešťastné vystoupení.

0 0
možnosti
K

Kvetuska55

24. 3. 2010 10:18
Typický volič ODS, bohužel!

Arogance a sobectví (stát nepotřebuju,stačím si sám)

Pohrdání lidmi s odlišným názorem (nevoliči ODS jsou hlupáci) 

Slovník 4.cenové skupiny

Tolerance k hulvátství,xenofobii,zlodějnám (vždyť se přece nic nestalo,jen media to překroutila)

Ano jsi typický volič ODS. - Velká škoda pro pravici.

0 0
možnosti
MS

Matyas Sandorf

24. 3. 2010 13:06
Re: Typický volič ODS, bohužel!

volič ODS je buď mdlého rozumu, nebo ekonomický masochista :-P

0 0
možnosti

martin013

24. 3. 2010 9:16
U piva

Představte si, že my se u piva nebavíme o tom, že homosexuál Slamečka a žid Fischer, když jde do tuhého, tak uhnou. Dokonce ani o knedlu, vepřu,zelu a nakopání kohokoliv do pr..le. Možná je to tím, že se neumíme tak uvolnit jako váš Velký Vzor. Považuji za naprosto typické, že tvrdé jádro stojí za Topolánkem jako jeden muž.  Chudák pan Sobotka a slušnější část ODS. Ta strana je tímto jasně nereformovatelná. V TOP09 včera musely létat zátky od šampaňského až ke stropu. Už teď se těším na další slovní piruety vašeho Velkého Vzoru. Na to, až je zase někdo "kontextově vytrhne". A hlavně na to, až mi je vy a další, včetně "modré tety", do podrobna vysvětlíte. Ještě že vás mám.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

24. 3. 2010 6:38
Zajímavé duševní pochody

Článek určený jen pro voliče ODS? Pročpak vlastně by ho nevoliči ODS neměli číst? Nebo komentovat? Tuto absurdní autorovu žádost rozhodně nemíním respektovat.

-

Milý autore, máte pravdu v jednom - nevolič ODS těžko pochopí vaše myšlenkové pochody. Vaše lpění na osobě Topolánka, člověka, který diskredituje ODS a pravicovou politiku příliš často, skoro bych řekl zákonitě. Nevolič ODS naopak rozumí Sobotkovi, který se těžko smiřuje s tím, že je s Topolánkem dáván do jednoho pytle. I když to Sobotkovi vadí poněkud pozdě.

-

ODS je pro vás volitelná pouze s Topolánkem v čele? To vypovídá o mnohém. Vězte, že Topolánek s Paroubkem jsou dva politici, kteří svými politickými metodami škodí této zemi. Sám vyzýváte Paroubkovy voliče, aby volili Zemana, ale na Topolánka si nenecháte sáhnout. Přitom právě díky takovým voličům Topolánka, jako jste vy, a díky podobným voličům Paroubka na druhé straně politické barikády, je naše politika takový marast.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

24. 3. 2010 13:08
Re: Zajímavé duševní pochody

R^

0 0
možnosti

originalni_demokrat

24. 3. 2010 0:07
Topolánek

by se zasloužil o stát, kdyby odešel z politiky a ODS by získala více preferencí ;-)

0 0
možnosti
FS

kolonie

23. 3. 2010 23:25
Nechceš

...aby četli nepo přispívali k tvému příspěvku ti kteři nejsou sympatizanci ODS.Přesto si dovoluješ radit voličúm ČSSD.Jako je to možné?

Nebojse Zemana volit nebudeme.Víme totiž že Mirek se už domluvil s opilcem Zemanem na budoucí povolební spolupráci.Tak že když budeme volit Zemana,to je jako bychom volili ODS.ODS už to má fikaně domluvené.I když vyhraje volby ČSSD tak přesto bude vládnout ODS spolu s TOP09,VV,ZEMAN.Tak příznivci ČSSD je to třeba brát na vědomí.Chystá se na vás "MODRÝ PODVOD"!Pamatujte na toto při volbách.!!

0 0
možnosti
LH

acvil

24. 3. 2010 1:05
...a jéje - ty taky tomu paroubkovi sežereš všechno...

...sorry - ty zřejmě mluvíš za kolektiv žižkovských žen nebo milicionářů z pragovky - takže si volte koho chcete, on má totiž Paroubek z těch malých stran asi docela nahnáno - stačí se podívat na součty posledních preferencí...a tu tiskovku soudruha přítele předsedy čssd jsem viděl a moc se mi líbilo, kolik otázek na něho měli novináři...;-D...pokud to nevíš, tak k těm jeho blábolům ani jedinou...jen NOVA se zeptala, co soudí o odchodu zelených z vlády...a normální lidé nedopustí ORANŽOVÝ PODVOD čili uchopení moci někým, kdo se spojuje i s mimozemšťany, jen aby se dostal ke korytu...Rv

0 0
možnosti