Názor voliče ODS...............

   Je to názor, který není určen nevoličům ODS. Takže, prosím, nevoliči ODS, ihned zavřete a nerozčilujte se. Nekomenujte, nečtěte a nepřispívejte do dikuse. Děkuji................

   Celý den jsem dnes cestoval a tak jsem slyšel veškeré zprávy v rádiu o jednání grémia ODS o odvolání či odstoupení Topolánka. Viděl jsem nesestříhané video s rozhovorem Topolánka s někým, kdo to natočil. Kdo se  podívá, uvidí naprosto odvázanou atmosféru, na kterou voliči Jyrky Velikého můžou jen tak akorát zapomenout. Nic víc. Topolánek mluvil tak, jak mluvíme i MY, třeba v práci, hospodě, či u někoho na návštěvě. Naprosto normálně. I po třetím shlédnutí, jsem tam nenašel nic závadného.

   Tak jsem celý den dumal. Co když teda odstoupí. Všechny které znám, tak přesvědčuji, ať jdou k volbám. Ať volí. Ať volí všechny, jen né komunisty a také ať nevolí  stranu, která je ochotna jít s komunistou do vlády.............Dokonce mám plán pro voliče Paroubka. Volte radši Zemana, ten je čitelný a i se svou slinou v ústech je to alespoň politik a protivník, se kterým bych šel i na pivo.

   Pokud by Topolánek odstoupil, ODS bych tedy asi nevolil. Nevolil bych je  pro to, že  bych nepochopil krok Sobotky ( ODS) a některých jeho kolegů. ONI to video neviděli? Pokud ho neviděli, lehce je to omlouvá a mají možnost se podívat. Pokud ho viděli, není co řešit. Chtějí Topola odstranit. Dobrá. Ale kdo ho nahradí, nebo má nahradit ? Pane Sobotko, Vás tam nechci..................nebo mi dokažte, co Topolánek řekl závadného.

  

Autor: Roman Košťál | úterý 23.3.2010 22:16 | karma článku: 31,91 | přečteno: 2034x