Ty snad zapomeneš doma i hlavu

Stává se vám , že na něco zapomenete? Jsou to většinou drobná zapomenutí, která ničemu nevadí, ani nikomu neškodí. To vše je v pořádku. Představte si, že zapomenete přijít na schůzku nebo třeba do práce. To by bylo asi horší,že?

Zapomínáme už od malička. Zapomínáme, že máme mít ve škole domácí úkol. I když tam je to možná i trošku vypočítavost, protože se nám ho třeba nechce dělat. Stačí to jen rodičům neříct. Máme sice klid, ale špatná známka nás většinou nemine.

Zapomínáme, kam jsme některé věci dali nebo uložili. Nejčastěji hledáme klíče nebo mobilní telefon. Mobil, když není vypnutý lze najít snadno. Zavoláme si na něj. S klíči je to poněkud horší. Pokud měníte zavazadla, kde máte svou oblíbenou peněženku jistě se vám stane, že zapomenete peněženku. To je už trošku větší malér. Nejen, že jste celý den bez peněz, ale bez dokladů. Nemáte většinou tramvajenku a jako na potvoru vás chytí revizor. Když se daří, tak se daří.

Maminky na mateřské dovolené zapomínají téměř na vše. Je to věcí, které musí člověk sebou pro dítě vozit. V kombinaci se spěchem, je téměř jisté, že se na něco zapomene.

Všechno jsou to, ale když se to tak vezme spíše úsměvná zapomínání. Horší je, pokud zapomenete přijít na smluvenou schůzku. Zapomete, že máte jít do práce nebo jste pozapomněli na něčí narozeniny nebo výročí? Tohle zapomenutí vám už může přinést značné problémy

Je to zkrátka tak, že nedůležité úkony zapomínáme snadno. Úkoly, které jsou pro nás nějakým způsobem důležité, nezapomenete většinou nikdy.

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Ivana Ročňová | úterý 28.3.2017 9:32 | karma článku: 8,95 | přečteno: 307x
  • Další články autora

Ivana Ročňová

Červ ve vajíčku

24.6.2020 v 19:12 | Karma: 5,90

Ivana Ročňová

Pod rouškou koronaviru

23.6.2020 v 9:34 | Karma: 11,83

Ivana Ročňová

Sladký život na mateřské

15.7.2018 v 18:10 | Karma: 16,49