Pomůžete mi vybrat anotaci pro Labyrint?

Která anotace by vás víc zaujala? Pokud nečtete tento žánr, tak chápu, že asi žádná, ale... :-)

obálka Labyrintu

Má knížka Labyrint už je v tiskárně, možná již koncem příštího týdne by se měla objevit v knihkupectvích. Vychází u nakladatelství ARGO.

Před časem jsem se čtenáři na svých webovkách (www.pavelrencin.cz) řešil, jaká by se jim líbila obálka. Dokonce jsem ji nechával kvůli jejich nápadům přemalovat. Tak mě napadlo, že se vás zeptám i na anotaci knihy. Která ze dvou anotací by vás více zaujala?

ANOTACE 1:

Rita se probudila ve tmě. Řetězy se jí zařezávají do rukou, tvrdá židle tlačí do zad. Netuší, jak se sem dostala.

Vzápětí se ukáže, že uneseni byli i další čtyři lidé. Student, stařičký důchodce, modelka a uprchlý vězeň. Někdo je zavřel v podzemí. Proč? A co mají společného?

Aby to zjistili, budou muset utéct ze smrtícího labyrintu pražské kanalizace, která skrývá mnohem víc, než kdo tuší. Pod víky kanálů začíná boj o život. Na zoufalé hrdiny čeká tlupa bezdomovců, která už ztratila pojem o tom, co je lidství. Bláznivý rytíř-knihovník, prchající před svou minulostí. Lidožroutská mafie Hluchých, která tyranizuje podzemní Prahu a mnohem víc...

Hraje se podle drsných pravidel. Kdo se zastaví, zemře. Pouze zapomenutá tajemství Druhé světové války mohou přinést vysvětlení. To ale počká... hlavní je teď přežít.

Fantasy-thriller Labyrint se odehrává v tajemném světě pod Prahou. Je samostatnou knihou, která je ale zároveň i předehrou k výpravné trilogii Městské války.

 

ANOTACE 2:

Rita se probudila ve tmě. Řetězy se jí zařezávají do rukou, tvrdá židle tlačí do zad. Netuší, jak se sem dostala. Možná ji unesli? Jak se vzápětí ukáže, stejně jsou na tom i čtyři další lidé. Student, stařičký důchodce, modelka a uprchlý vězeň. Někdo je uvěznil pod zemí. Proč? A co mají společného? Aby to zjistili, budou muset utéci ze smrtícího labyrintu pražské kanalizace, která skrývá mnohem víc, než kdo tuší.

Pod víky kanálů začíná boj o život. Na zoufalé hrdiny čeká tlupa bezdomovců, která už ztratila pojem o tom, co je lidství. Bláznivý rytíř-knihovník, prchající před svou minulostí. Lidožroutská mafie Hluchých a mnohem víc... Hraje se podle drsných pravidel. Kdo se zastaví, zemře. Pouze zapomenutá válečná tajemství mohou přinést vysvětlení. To ale počká... hlavní je teď přežít.

 

Za případné komentáře děkuju a přeji hezký víkend,

Pavel

Autor: Pavel Renčín | pátek 29.10.2010 12:46 | karma článku: 4,93 | přečteno: 430x