Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Gratuluji Vám k pěknému článku, dále k Vašemu štěstí, že jste v péči doc Havrdové, což je v ČR největší odbornice na uvedenou nemoc. Pak máte i štěstí, že Vaše nemoc není tak agresivní, jako u jiných nemocných, kde i moderní léčba neznamená vždy aspoň stabilizaci choroby.

Při čtení Vašeho článku jsem si opět uvědomil, jaká je to katastrofa, že naši politikové hrají svou úspěšnou hru na bezplatné zdravotnictví. Jistě víte, kolik Vaše léčba stojí a je naprosto v pořádku, že ji nemocní s diagnosou roztroušené sklerosy dostávají. Zrušením téměř všech regulací se opět bude platit návštěva nemocného s kdejakou banalitou, nejspíše hradit kdekterý lék za pár korun. Placením těchto banalit budou chybět léky na několik nemocných s Vaší diagnosou.

Vám přeji, aby Vám vše vydrželo co nejdéle a Váš život s tou potvorou byl co nejplnější.

2 0
možnosti

Tomáš Vodvářka: Tomáši, děkuji za obsáhlý názor! Příběh je o mojí kamarádce, která je neuvěřitelně silná a má priority srovnané tak, že mnozí žasnou. Držím jí pěsti, protože jak sama říká, ataka může přijít kdykoli a znenadání. Vídáme se pravidelně a je skvělá, silná a připravená....Děkuji Vám a jistě jí Vaše slova vyřídím :-)

0 0
možnosti
AO

Čtení hezké, až na tu reklamu na Rebif.... :(

0 0
možnosti

Aleno, děkuji za Váš názor, ano, jsem si toho vědoma, ovšem Martina si to přála.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 87
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 595x
"Nikdy není tak zle, aby nemohlo bejt ještě hůř". A toho se držím.

Seznam rubrik