Pane exekutore, nezbláznil jste se?

Dluhy se mají platit a alimenty vymáhat, samozřejmě. Ale poslat nějaké firmě do datových schránek 1 870 zpráv najednou, je fakt ujeté..

Vzdálenost naší firmy od Vaší exekutorské kanceláře je 80 kilometrů. Proč si představuje, že většina Vašich „povinných“ je našim dodavatelem? 

Do datové schránky naší společnosti poslal exekutor 1870 zpráv. Datové schránky máme napojené na automatický systém oběhu dokumentů, doba stahování téměř dvou tisíc zpráv, která přesáhla nastavený časový interval, nám celý systém zhroutila. IT už nyní zprávy stáhlo a rovnou archivovalo.

I kdyby se mi podařilo odpověď na jednu zprávu připravit za 5 minut (což nepředpokládám) a každý den jsem odpovídaní panu exekutorovi věnovala 3 hodiny ze své pracovní doby (netuším, jak bych zvládla i svou běžnou práci), tak bych odpovídala skoro 3 měsíce.

Jediné pozitivní na téhle příšernosti je to, že mě to donutilo pustit si 3 videa o využití umělé inteligence a taky jsem si zkoušela porovnávat soubory v excelu s částečnou shodou údajů.

Kdyby pan exekutor napsal, že je možné, že jeden neplatič alimentů je dodavatelem naší společnosti (samozřejmě by to napsal suchým jazykem plným čísel a rozhodnutí), tak bych se přetrhla, abych mu pomohla a nějaké závazky k tomu zmetkovi, který neplatí alimenty našla.

 Ale takhle se obávám, že žádné závazky nejsou k dispozici.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Renata Staňková | sobota 27.1.2024 9:42 | karma článku: 36,76 | přečteno: 6355x