Práva homosexuálů? Ano, ale vocaď pocaď.

Dovolil jsem si shrnout názory z různých článků, které jsem na blogách na toto téma našel v poslední době, a doplnit je svými komentáři, které nejsou vedeny ničím menším než zdravým rozumem, a proto s nimi lze jen těžko polemizovat.

Proč se musí homosexuálové pořád nějak předvádět, exhibovat a vnucovat nám svou odlišnost?

Přesně tak, proč úplně všichni homosexuálové, které na ulici potkám, se musí demonstrativně ocucávat a osahávat, kroutit zadkem a říkat tím "jsme teplí, kdo je víc"? Dělají to snad heterosexuálové? Ještě jsem neviděl dva gaye, kteří by vedle sebe normálně šli, tak, že bych ani nepoznal, že jsou gayové. Vidím spoustu slušných dvojic hetero kluků - kamarádů, bez výstředního zjevu a výstředního chování... proč se tak nemůžou chovat i homosexuálové?

Bude-li homosexualita prezentována jako normální, neškodná, může to mladé lidi zlákat k takovému způsobu života.

Ano! Homosexuálové nechť si doma dělají co chtějí, ale na veřejnosti by se moc ukazovat neměli. Za své postižení sice nemůžou, ale musí si uvědomit, že jsou špatným příkladem. A to neplatí jen pro homosexuály, ale i pro další, např. vozíčkáře. Přestaňme konečně podporovat bezbariérové vstupy do budov, nebo i samotnou výrobu vozíčků. Došlo to už tak daleko, že vozíčkáři se cítí v běžném životě "normální", to je neslýchané! Zdraví lidé pak neváhají způsobovat si zranění vedoucí k invaliditě (viz množící se dopravní nehody), protože okolo sebe vidí, že život na vozíku je přijatelnou normou. Ne, ani život na vozíku ani homosexualita nejsou normální!

Váhá-li někdo o svojí sexuální orientaci, musíme ho podpořit směrem k té správné - heterosexuální.

No pochopitelně, a právě proto musí stát podporovat jedině manželství muže a ženy, nikoliv nějaké zvrhlé partnerství dvou mužů nebo dvou žen. Je přece důležité plodit potomstvo. Riziko, že muž s neujasněnou sexuální orientací v budoucnu svou manželku a děti opustí, nebo prostě jen bude nešťastný, je zanedbatelné - při podpoře tradiční rodiny nám jde přece hlavně o kvantitu. Podporou rovnocenného partnerství homosexuálů bychom možná malinko podpořili tradiční rodinu co do kvality, jelikož by se každý zařadil tam, kam patří, ale stojí nám to za to? Za ztrátu tisíců dětí, které se mohly narodit a nenarodily? Takto se ptejme.

Finanční požadavky homosexuálů, např. na vdovecký důchod po partnerovi, snižují rozpočet, který zbyde pro rodiny.

Je sice pravda, že homosexuálové také platí důchodové pojištění, tedy i pojistné pro případ smrti partnera. Ale uvědomme si konečně, že oni neplodí žádné děti, tudíž si nic takového nezaslouží. Nedopusťme, aby nás oblouznili pseudoargumenty o tom, že i oni mohou být pro společnost prospěšní, že můžou svůj život zasvětit práci pro společnost, pomoci druhým, jako vědci, lékaři, charitativní pracovníci, učitelé... Ne, to je cesta do pekel. Jedině peníze pro rodiny s dětmi jsou správně vynaložené. Kdo nemá děti, nezaslouží si podporu osobního zázemí, spokojeného a produktivního života.

Pokud teď vyjdeme vstříc homosexuálům, zanedlouho se ozvou třeba pedofilové s požadavkem na "registrované rodičovství".

Správný postřeh! Podejte jim dva prsty a utrhnou vám celou ruku. Nejenže se brzo ozvou pedofilové a zoofilové, za dveřmi už čekají pyromani na právo podpalovat budovy, protože to je jejich přirozenost. A kleptomani a další. Patologičtí vrazi. Za ně za všechny budou homosexuálové také bojovat, vsaďte se. Kdepak, takhle demokracie nevypadá. Bylo chybou už to, že jsme dali volební právo ženám. Kdybychom to neudělali, nezačali by si teď vyskakovat homosexuálové. Je třeba jednou provždy požadavky kohokoliv stopnout.

Homosexuálové usilují o šíření homosexuality ve společnosti. A jde jim jen o to, aby si užívali.

Jak jinak, oni by samozřejmě byli rádi, kdyby byl homosexuální každý. O budoucnost lidstva jim přece nejde, vždyť nemají děti. No dobře, mají třeba sourozence a synovce a neteře a svůj majetek nakonec nejspíš odkážou jim, ale to je vedlejší, většina z nich je přece duševně chorá, protože když nějakého muže přitahují muži, tak bude mít určitě i jinak pokřivené myšlení.

Homosexualita je proti Bohu.

Bůh nám to sděluje jasně skrze Bibli. Ano, je možné, že to tam není úplně jasně napsané. Ano, některé církve to interpretují jinak, jako třeba že zavrženíhodné je pouze to, když jinak heterosexuální muž zkouší z rozmaru flirtovat s mužem. Ale to jsou křečovité konstrukce odpadlíků, jako jsou ti z evangelické nebo jiných "církví". Každý přece ví, že jedinou legitimní církví je církev katolická, tak to chtěl Bůh.

Homosexualita je zkrátka proti přírodě.

Přesně tak. Nevíme, kdo homosexualitu vymyslel, ale příroda to rozhodně být nemohla. I čtyřlístek nebo pětilístek je proti přírodě, na to přece stačí zdravý rozum. Nevíme, kde se to vzalo, ale nemůžeme přece hergot vědět všechno!


 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: David Regner | středa 24.9.2008 22:56 | karma článku: 21,39 | přečteno: 3685x
  • Další články autora

David Regner

Pravdoláskaři

4.3.2009 v 2:22 | Karma: 12,96

David Regner

Co je špatného na evropské vlajce?

19.2.2009 v 12:52 | Karma: 14,38