Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Alcator

19. 2. 2009 13:26
Skvěle napsané.

Chválím, krásná argumentace "ad absurdum". Tesat do kamene :-)

R^

0 0
možnosti
DP

Desire

29. 9. 2008 10:31
Moc hezký článek

Opravdu psán s humorem, nadhledem, ironií a chytře!  R^

0 0
možnosti
N

Nunkii

26. 9. 2008 23:22
Zapměl jsem napsat ..........

....., že jsem si přečetl pár vašich smyšlených úvah a musím říci, že vy nežijete na zemi. Jste celkem mimo realitu a žijete z představ a přesvědčení. Ve své podstatě jste fanatik nepoužitelný pro běžný pozemský život.

0 0
možnosti
DP

Desire

29. 9. 2008 10:32
Re: Zapměl jsem napsat ..........

No, já mám dojem, že mimo realitu žijete vy. Zkuste si tento článek přečíst pomalu, nezaujatě. Vůbec jste ho nepochopil.

0 0
možnosti
N

Nunkii

26. 9. 2008 23:13
Kdo je tady vlastně nenormální bloger DR nebo homosexuál ?

Přečetl jsme tento článek a docela jsem žasnul jaké smýšlení má bloger  David Regner. Každý má nárok na různé názory, ale to co zde pisatel předvedl je  fakticky tzv.  do nebe volající. Po přečtení článku jsem zjistil , že jste netolerantní člověk a je vidět. Zaobíráte se zde problematikou homosexuálů a to celkem nevybíranou formou. Asi jste jeden z těch starostů, kteří se zajímají o všechno a všechny lidi. Nejvíc jsem žasnul, nad tím, jak jste uvedl, že by vlastně vozíčkář měl být zalezlí doma a nikoho svou přítomností neotravovat a na vaše přání by měl být v domácím vězení, aby vám nějak nepřekážel !! Uvědomte si, že větší část lidí si nevybrala život invalidy dobrovolně, nejsou na vozíku vlastní vinou např. zhoršující se  zdravotní stav, zaviněná dopravní nehody druhým řidičem apod. Jste opravdu slepec a sobec.

0 0
možnosti
N

Nunkii

26. 9. 2008 23:14
Kdo je tady vlastně nenormální bloger DR nebo homosexuál ?

Příklady,  které o homosexualitě uvádíte jsou zcela viditelně přehnané, ojedinělé a schválně zavádějící. Ani nevíte, jak velký počet homosexuálů kolem vás bez povšimnutí projde  a vy  zde stavíte celou diskuzi na pár výjimkách. Píšete zde jen o vztahu muž k muži a co lesbičky, proti nim nic nemáte. Chápu, to se vám  asi líbí,  když se dvě hezké slečny k sobě něžně tulí, to by vás asi nepobouřilo a nakonec ta   představa, že by jste se přidal, by nakonec nebyla špatná, že ?? Nevím co vás vede k takové averzi vůči homosexuálům ?? Můžu si jen domýšlet, že jste byl např.  v dětství zneužit mužem nebo nevím co vás k tomu vede, že by puritánská výchova rodičů ?  Moc dobře víte, že nehrozí, že by nakonec všichni lidé stejného pohlaví žili  spolu  v párech a že by nakonec lidstvo z toho důvodu vymřelo. Jestli lidstvo vymře tak to určitě nebude tímto způsobem, ale zcela jiným a to vám říkám a za tím si stojím.

0 0
možnosti
S

Semper2

26. 9. 2008 18:31
O čem si povídají bukvice na svém webu ? Viz níže

"Myslím, že jak EuPortal, tak Traditio, mleli takové kecy vždycky. Že s ničím novým nezačínají, ale stále pokračují v mrmlání svých psychopatických splašek. Čímž chci říci, že se celkově nijak neaktivizujou, protože to dělali vždycky. (I během roku se občas na ty zakyslý kecy podívám, takže mám celkem přehled.) Možná si teď trochu víc provětrají plesnivej pysk v souvislosti s tím Love-gay-průvodem, ale žádnou novou aktivitu bych v tom fakt nehledala. Tradiční rodina moc nemele, protože, pokud vím, vegetuje v ilegalitě a bojí se bomby, jíž jí bylo vyhrožováno. Jinak by samozřejmě taky nějaké to lejno vypustila z huby do prostoru, když je aktuální důvod".

Citováno: gay.komunita.cz

RvRvX

0 0
možnosti
DR

Reg

27. 9. 2008 0:03
Re: O čem si povídají bukvice na svém webu ? Viz níže

A o čem si povídají heteráci na jejich webu:

"Hadovka smradlavá vyrůstá z vajíčka, které je ještě jedlé. Brzy se však promění v nepříjemně páchnoucí odpudivou bílou tyčku, mající slizkou zelenou špičku. Její nezaměnitelná vůně houbaře odhání z místa výskytu, často roste ve skupinách a zápach je velmi intenzivní."

Citováno: http://www.houbar.cz

0 0
možnosti
D

dolary

26. 9. 2008 7:32
Hitler byl sam homo

SlusnyClovek asi zaspal dobu a historii. Vratte se do skoly, mozna to jeste dohoniteV

0 0
možnosti
M

mammamia

25. 9. 2008 13:09
to je neuveritelne

kolem je tady zlych a nesnasenlivych lidi.............RvX

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

25. 9. 2008 13:28
Re: to je neuveritelne

Ve skutečnosti jsou tvrdě nesnášenliví ti homo. Pro sebe vyžadují tvrdou toleranci, jinak ale tolerantní nejsou.

Byl tu jeden hlas je zakázat, pak další hlas, co jim nefandí. Jinak to ale vypadá jak nějaký spolek homofilů. Oni ty vymýšlené výrazy, jako homofobové, to je pro lidi, co jim netleskají. Takže se onálepkují jako nepřátelé.

0 0
možnosti
S

Semper2

25. 9. 2008 12:31
Zrůdnost. Je to léčitelné ?

Skvělé ilustrační foto. Ta zrůda se slepičím střihem a odpudivým syntetickým ksichtem, to je Váš spoluregistrovanec ? Budete se podílet na volební kampani s. Paroubka ?.

Věřím, že se ještě dožiju doby, kdy tohle bude trestné, jako za 1. republiky.

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

25. 9. 2008 12:39
Re: Zrůdnost. Je to léčitelné ?

Trestné - už jsem psal. Trestné to bylo za císaře pána i republika i za totality do pol. 60. let. Ale ti lidé měli volnost, jen to nesměli dělat okatě. Víc se spíš potírala prostituce a podobné "živnosti" - masážní salony apod. Faktické tresty byly leda za Hitlera, tehdy se trestalo víc za jiné věci.

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

25. 9. 2008 12:29
Ať žijou masáže mozku - karmu článku?

Vtipně? Stále se nám masírují mozky, jak tito lidé jsou pronásledování, jak trpí, nemají svá práva. Opak je pravdou. Mají svou lobby, daleko silnější než např. koaliční polit. strana. Práva mají - stejná jak všichni a ještě menšinová navíc. Z perverze se dělá norma s ctnost..

Tito lidé nebyli pronásledováni nikdy, snad za Hitlera. Z komunismu to bylo zpočátku trestné jako za republiky, ale v téže době si ministr Čepička vybíral urostlé řecké chlapce mezi vojáky... Zákaz i za Rakouska fungoval spíš tak, že se nesměli veřejně prezentovat. Pokud se to dělalo méně okatě, tak se vše tolerovalo. Srov. Švejka, který zminuje homosexualitu (autor k ní nemá vřelý vztah, není ani náznak, že by to bylo pronásledované). Víc se pronásledovala prostituce, za republiky i za Rakouska.

0 0
možnosti
DR

Reg

25. 9. 2008 12:40
Re: Ať žijou masáže mozku - karmu článku?

Díky za tip - "Homosexuálové mají menšinová práva navíc". Z toho bych mohl udělat další odstavec mého článku.

Jinak, co vám brání napsat podobný článek, kde budou odstavce jako např. "Homosexuálové trpí a jsou pronásledovaní"? Můžete pak taky chytat postižené husy. Já vaší postiženou husou nebudu, tak se přece nenechte zahanbit a nebuďte vy mou. :)

0 0
možnosti
MV

phoebe79

25. 9. 2008 12:19
karma

Po prvních  řádcích jsem se začala čertit, ale pak došlo k úsměvu "CVAK"R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2822x
Člověk, kterého baví žít.

Seznam rubrik