Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P77e41t64r 22K66o60r62e14c52k49y
20. 7. 2021 10:58
Když v jedné vzdálenější vesnici privátní pekař skončil s chlebem,bylo smutno, lepší chleba jsem nikde již nenalezl, zkusil jsem doma ale nebylo to ono.
Takž jsem si to okopčil a testnu to, díky za tip.
1
0
možnosti
V88a17l62i56j44a56h 39R29a12s93h66i70d30o33v79á
20. 7. 2021 12:26
Dobrého pekaře je vždycky škoda... Taky jsme o jednom takovém nedávno mluvili. Snad Vám aspoň přijde vhod tento můj recept. A jestli mohu poradit, pokud pečete z kvásku - opravdu zkuste pořídit mouku attu a část mouky do kváskového chleba nahradit attou. Dle zkušeností mých zákaznic, které pečou z kvásku "o sto šest", je takový chléb jiný - vláčnější, nadýchanější... Přeji pěkný den
0
0
možnosti
J21i60ř46í 69K48o40p86e74c58k21ý
20. 7. 2021 10:28
Vypadá to velmi dobře. Dík za tip, určitě vyzkouším.
2
0
možnosti
V64a54l81i19j89a20h 81R52a52s83h62i37d91o17v64á
20. 7. 2021 12:27
Moc děkuji. Ať se povede a chutná!
0
0
možnosti
- Počet článků 34
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1867x
Dobrý den,
jmenuji se Valijah, věnuji se indicko-pákistánské kuchyni, která tvoří hlavní téma mého blogu.
Vydala jsem dvě beletrické kuchařky "Mango, láska a kari" a "Život s chutí kari". Kromě ověřených receptů knížky nabízí i humorný náhled do života indicko-pákistánské komunity. Představí Vám některé zvyky, tradice a svérázný způsob uvažování.
Tuto úžasnou kuchyni jsem poznala díky partnerovi, jež pochází z Pákistánu a profesně se zabývá dovozem indických potravin. Vařit jsem se tedy učila velmi intenzivně a zároveň dostatečně postupně - v rodině ale i s profesionály.
Vedu kurzy indicko-pákistánské kuchyně - prezenční i on-line. Na obou kurzech vždy vaříme s pravými indickými ingrediencemi. Zaměřuji se jak na zvládnutí kari "restauračního" typu tak i toho domácího, které je poněkud odlišné.
Všechny mé recepty a další info najdete na www.gurmankoreni.cz Kontaktovat mě můžete na gurmankoreni@email.cz
Tak ať Vám to pálí - a chutná!
jmenuji se Valijah, věnuji se indicko-pákistánské kuchyni, která tvoří hlavní téma mého blogu.
Vydala jsem dvě beletrické kuchařky "Mango, láska a kari" a "Život s chutí kari". Kromě ověřených receptů knížky nabízí i humorný náhled do života indicko-pákistánské komunity. Představí Vám některé zvyky, tradice a svérázný způsob uvažování.
Tuto úžasnou kuchyni jsem poznala díky partnerovi, jež pochází z Pákistánu a profesně se zabývá dovozem indických potravin. Vařit jsem se tedy učila velmi intenzivně a zároveň dostatečně postupně - v rodině ale i s profesionály.
Vedu kurzy indicko-pákistánské kuchyně - prezenční i on-line. Na obou kurzech vždy vaříme s pravými indickými ingrediencemi. Zaměřuji se jak na zvládnutí kari "restauračního" typu tak i toho domácího, které je poněkud odlišné.
Všechny mé recepty a další info najdete na www.gurmankoreni.cz Kontaktovat mě můžete na gurmankoreni@email.cz
Tak ať Vám to pálí - a chutná!