Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Když v jedné vzdálenější vesnici privátní pekař skončil s chlebem,bylo smutno, lepší chleba jsem nikde již nenalezl, zkusil jsem doma ale nebylo to ono.

Takž jsem si to okopčil a testnu to, díky za tip.R^:-)

1 0
možnosti
Foto

:-)Dobrého pekaře je vždycky škoda... Taky jsme o jednom takovém nedávno mluvili. Snad Vám aspoň přijde vhod tento můj recept. A jestli mohu poradit, pokud pečete z kvásku - opravdu zkuste pořídit mouku attu a část mouky do kváskového chleba nahradit attou. Dle zkušeností mých zákaznic, které pečou z kvásku "o sto šest", je takový chléb jiný - vláčnější, nadýchanější... Přeji pěkný den

0 0
možnosti
JK

Vypadá to velmi dobře. Dík za tip, určitě vyzkouším.:-)R^

2 0
možnosti
Foto

Moc děkuji. Ať se povede a chutná!:-)

0 0
možnosti