Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J48a67k11u38b 34H30o24z40a

5. 2. 2020 8:54

Hmmm, ňamka. Děkuji R^

1 0
možnosti
Foto

Velice inspirativní čtení, moc za něj děkuji. Prosím, mohla byste napsat recept na indické lassí a ani nedoufám prosím o lababdar?

Mockrát děkuji za Váš blog.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, lababdar je skvělý tip, děkuji! Připravím a nafotím do příštího článku sem na blog. Když si přidáte blogera k oblíbeným, přijde vám upozornění na nový článek mailem. Můj recept na mango lassí mám tady (najdete ho hned pod receptem na mangovou zmrzlinu): https://www.gurmankoreni.cz/specialitky-v-konzerve/mango-pyre

1 0
možnosti
JR

J75a22n 64R66á84ž

4. 2. 2020 16:19

Co je to Asafoetida? To neznám!

1 0
možnosti
Foto

Asafoetida je jednodruhové koření. V indické kuchyni se nejčastěji dává do luštěnin. Vůní i chutí nejvíce připomíná odležely česnek s cibulí, takže je to celkem "síla" a ne nadarmo je u nás také nazýván jako čertovo lejno. Tepelnou úpravou se jeho chuť i vůně dosti 'zkultivuje' do příjemné podoby;-)

1 0
možnosti
SB

Děkuji za podnět.

Vyzkouším to.

2 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1867x
Dobrý den,

 

jmenuji se Valijah, věnuji se indicko-pákistánské kuchyni, která tvoří hlavní téma mého blogu. 

 

Vydala jsem dvě beletrické kuchařky "Mango, láska a kari" a "Život s chutí kari". Kromě ověřených receptů knížky nabízí i humorný náhled do života indicko-pákistánské komunity. Představí Vám některé zvyky, tradice a svérázný způsob uvažování. 

 

Tuto úžasnou kuchyni jsem poznala díky partnerovi, jež pochází z Pákistánu a profesně se zabývá dovozem indických potravin. Vařit jsem se tedy učila velmi intenzivně a zároveň dostatečně postupně - v rodině ale i s profesionály.  

 

Vedu kurzy indicko-pákistánské kuchyně - prezenční i on-line. Na obou kurzech vždy vaříme s pravými indickými ingrediencemi. Zaměřuji se jak na zvládnutí kari "restauračního" typu tak i toho domácího, které je poněkud odlišné.

 

Všechny mé recepty a další info najdete na www.gurmankoreni.cz Kontaktovat mě můžete na gurmankoreni@email.cz

 

Tak ať Vám to pálí - a chutná!