Děkujeme za pochopení.
R41a90d22o64v46a83n 95P61a69j11o11n79k
Velice inspirativní čtení, moc za něj děkuji. Prosím, mohla byste napsat recept na indické lassí a ani nedoufám prosím o lababdar?
Mockrát děkuji za Váš blog.
V73a81l82i26j58a20h 28R83a94s39h22i76d58o55v11á
Dobrý den, lababdar je skvělý tip, děkuji! Připravím a nafotím do příštího článku sem na blog. Když si přidáte blogera k oblíbeným, přijde vám upozornění na nový článek mailem. Můj recept na mango lassí mám tady (najdete ho hned pod receptem na mangovou zmrzlinu): https://www.gurmankoreni.cz/specialitky-v-konzerve/mango-pyre
V84a79l23i12j40a44h 12R77a45s15h90i81d49o47v93á
Asafoetida je jednodruhové koření. V indické kuchyni se nejčastěji dává do luštěnin. Vůní i chutí nejvíce připomíná odležely česnek s cibulí, takže je to celkem "síla" a ne nadarmo je u nás také nazýván jako čertovo lejno. Tepelnou úpravou se jeho chuť i vůně dosti 'zkultivuje' do příjemné podoby
S22l33a46v18o50m59í85r 45B58e44n54e84š
Děkuji za podnět.
Vyzkouším to.
- Počet článků 34
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1867x
jmenuji se Valijah, věnuji se indicko-pákistánské kuchyni, která tvoří hlavní téma mého blogu.
Vydala jsem dvě beletrické kuchařky "Mango, láska a kari" a "Život s chutí kari". Kromě ověřených receptů knížky nabízí i humorný náhled do života indicko-pákistánské komunity. Představí Vám některé zvyky, tradice a svérázný způsob uvažování.
Tuto úžasnou kuchyni jsem poznala díky partnerovi, jež pochází z Pákistánu a profesně se zabývá dovozem indických potravin. Vařit jsem se tedy učila velmi intenzivně a zároveň dostatečně postupně - v rodině ale i s profesionály.
Vedu kurzy indicko-pákistánské kuchyně - prezenční i on-line. Na obou kurzech vždy vaříme s pravými indickými ingrediencemi. Zaměřuji se jak na zvládnutí kari "restauračního" typu tak i toho domácího, které je poněkud odlišné.
Všechny mé recepty a další info najdete na www.gurmankoreni.cz Kontaktovat mě můžete na gurmankoreni@email.cz
Tak ať Vám to pálí - a chutná!