Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J16a97k11u44b 70H89o83z23a

5. 2. 2020 8:54

Hmmm, ňamka. Děkuji R^

1 0
možnosti
Foto

Velice inspirativní čtení, moc za něj děkuji. Prosím, mohla byste napsat recept na indické lassí a ani nedoufám prosím o lababdar?

Mockrát děkuji za Váš blog.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, lababdar je skvělý tip, děkuji! Připravím a nafotím do příštího článku sem na blog. Když si přidáte blogera k oblíbeným, přijde vám upozornění na nový článek mailem. Můj recept na mango lassí mám tady (najdete ho hned pod receptem na mangovou zmrzlinu): https://www.gurmankoreni.cz/specialitky-v-konzerve/mango-pyre

1 0
možnosti
JR

J61a37n 47R92á67ž

4. 2. 2020 16:19

Co je to Asafoetida? To neznám!

1 0
možnosti
Foto

Asafoetida je jednodruhové koření. V indické kuchyni se nejčastěji dává do luštěnin. Vůní i chutí nejvíce připomíná odležely česnek s cibulí, takže je to celkem "síla" a ne nadarmo je u nás také nazýván jako čertovo lejno. Tepelnou úpravou se jeho chuť i vůně dosti 'zkultivuje' do příjemné podoby;-)

1 0
možnosti
SB

Děkuji za podnět.

Vyzkouším to.

2 0
možnosti