- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Velice inspirativní čtení, moc za něj děkuji. Prosím, mohla byste napsat recept na indické lassí a ani nedoufám prosím o lababdar?
Mockrát děkuji za Váš blog.
Dobrý den, lababdar je skvělý tip, děkuji! Připravím a nafotím do příštího článku sem na blog. Když si přidáte blogera k oblíbeným, přijde vám upozornění na nový článek mailem. Můj recept na mango lassí mám tady (najdete ho hned pod receptem na mangovou zmrzlinu): https://www.gurmankoreni.cz/specialitky-v-konzerve/mango-pyre
Asafoetida je jednodruhové koření. V indické kuchyni se nejčastěji dává do luštěnin. Vůní i chutí nejvíce připomíná odležely česnek s cibulí, takže je to celkem "síla" a ne nadarmo je u nás také nazýván jako čertovo lejno. Tepelnou úpravou se jeho chuť i vůně dosti 'zkultivuje' do příjemné podoby
Děkuji za podnět.
Vyzkouším to.