Děkujeme za pochopení.
M66a67r94i75e 71T25o65m75š96í63č90k72o15v17á
Je to opravdu jako krupicová kaše, kterou můžeme také obměnit různými ingrediencemi. Já mám ráda klasiku a sdílím názor, který měla moje babička, která mnoha lidem svoji radou vytrhla trn z paty. Říkala, to co se u nás urodí, nám nikdy nemůže uškodit, když to s mírou používáme. Asi by odstavení bílého cukru, produktu z řepy cukrovky, kvitovala pokýváním moudrou hlavou a slovy, kam ten svět spěje.
V62a62l56i62j75a22h 42R25a25s41h76i78d71o17v24á
Krupicová kaše a rýžový puding jsou nutričně zcela odlišné, takže například celiak si klasickou krupicovou kaši dát prostě nemůže a hledá inspiraci jinde. Jsem ráda, že jsou dnes velké možnosti a každý si může vybrat co je jeho gustu (hlavě i srdci) blízké - někdo třeba rafinovaný cukr někdo zase cukr třtinový nebo agáve. Zdraví máme jen jedno a je dobře, že jsou dostupné informace a každý si může sám zvážit, kterou cestou chce jít. Já ráda pátrám a zkouším - něco mě neosloví, ale něco naopak ráda doporučím dál. Myslím, že ani moudrá babička by nebyla proti...
N74a64ď21a 37D59u59b66c21o34v37á
Vypadá to moc zajímavě, zkusím někdy.
V20a26l56i90j75a96h 41R42a74s64h44i84d90o55v61á
Děkuji - a určitě vyzkoušejte, je super
- Počet článků 34
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1868x
jmenuji se Valijah, věnuji se indicko-pákistánské kuchyni, která tvoří hlavní téma mého blogu.
Vydala jsem dvě beletrické kuchařky "Mango, láska a kari" a "Život s chutí kari". Kromě ověřených receptů knížky nabízí i humorný náhled do života indicko-pákistánské komunity. Představí Vám některé zvyky, tradice a svérázný způsob uvažování.
Tuto úžasnou kuchyni jsem poznala díky partnerovi, jež pochází z Pákistánu a profesně se zabývá dovozem indických potravin. Vařit jsem se tedy učila velmi intenzivně a zároveň dostatečně postupně - v rodině ale i s profesionály.
Vedu kurzy indicko-pákistánské kuchyně - prezenční i on-line. Na obou kurzech vždy vaříme s pravými indickými ingrediencemi. Zaměřuji se jak na zvládnutí kari "restauračního" typu tak i toho domácího, které je poněkud odlišné.
Všechny mé recepty a další info najdete na www.gurmankoreni.cz Kontaktovat mě můžete na gurmankoreni@email.cz
Tak ať Vám to pálí - a chutná!