- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Je to opravdu jako krupicová kaše, kterou můžeme také obměnit různými ingrediencemi. Já mám ráda klasiku a sdílím názor, který měla moje babička, která mnoha lidem svoji radou vytrhla trn z paty. Říkala, to co se u nás urodí, nám nikdy nemůže uškodit, když to s mírou používáme. Asi by odstavení bílého cukru, produktu z řepy cukrovky, kvitovala pokýváním moudrou hlavou a slovy, kam ten svět spěje.
Krupicová kaše a rýžový puding jsou nutričně zcela odlišné, takže například celiak si klasickou krupicovou kaši dát prostě nemůže a hledá inspiraci jinde. Jsem ráda, že jsou dnes velké možnosti a každý si může vybrat co je jeho gustu (hlavě i srdci) blízké - někdo třeba rafinovaný cukr někdo zase cukr třtinový nebo agáve. Zdraví máme jen jedno a je dobře, že jsou dostupné informace a každý si může sám zvážit, kterou cestou chce jít. Já ráda pátrám a zkouším - něco mě neosloví, ale něco naopak ráda doporučím dál. Myslím, že ani moudrá babička by nebyla proti...
Vypadá to moc zajímavě, zkusím někdy.
Děkuji - a určitě vyzkoušejte, je super