Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to opravdu jako krupicová kaše, kterou můžeme také obměnit různými ingrediencemi. Já mám ráda klasiku a sdílím názor, který měla moje babička, která mnoha lidem svoji radou vytrhla trn z paty. Říkala, to co se u nás urodí, nám nikdy nemůže uškodit, když to s mírou používáme. Asi by odstavení bílého cukru, produktu z řepy cukrovky, kvitovala pokýváním moudrou hlavou a slovy, kam ten svět spěje.:-)

0 0
možnosti
Foto

Krupicová kaše a rýžový puding jsou nutričně zcela odlišné, takže například celiak si klasickou krupicovou kaši dát prostě nemůže a hledá inspiraci jinde. Jsem ráda, že jsou dnes velké možnosti a každý si může vybrat co je jeho gustu (hlavě i srdci) blízké - někdo třeba rafinovaný cukr někdo zase cukr třtinový nebo agáve. Zdraví máme jen jedno a je dobře, že jsou dostupné informace a každý si může sám zvážit, kterou cestou chce jít. Já ráda pátrám a zkouším - něco mě neosloví, ale něco naopak ráda doporučím dál. Myslím, že ani moudrá babička by nebyla proti...:-)

0 0
možnosti
ND

Vypadá to moc zajímavě, zkusím někdy.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji - a určitě vyzkoušejte, je super;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1867x
Dobrý den,

 

jmenuji se Valijah, věnuji se indicko-pákistánské kuchyni, která tvoří hlavní téma mého blogu. 

 

Vydala jsem dvě beletrické kuchařky "Mango, láska a kari" a "Život s chutí kari". Kromě ověřených receptů knížky nabízí i humorný náhled do života indicko-pákistánské komunity. Představí Vám některé zvyky, tradice a svérázný způsob uvažování. 

 

Tuto úžasnou kuchyni jsem poznala díky partnerovi, jež pochází z Pákistánu a profesně se zabývá dovozem indických potravin. Vařit jsem se tedy učila velmi intenzivně a zároveň dostatečně postupně - v rodině ale i s profesionály.  

 

Vedu kurzy indicko-pákistánské kuchyně - prezenční i on-line. Na obou kurzech vždy vaříme s pravými indickými ingrediencemi. Zaměřuji se jak na zvládnutí kari "restauračního" typu tak i toho domácího, které je poněkud odlišné.

 

Všechny mé recepty a další info najdete na www.gurmankoreni.cz Kontaktovat mě můžete na gurmankoreni@email.cz

 

Tak ať Vám to pálí - a chutná!