Zakažte komunisty, dechovku a zaříznutý spoďáry

Není nemožné zakázat komunisty, tvrdí premiér. Cha! Žabař! Je to hračka!

Vlastně už jsou na půl zakázaní. Jejich ideologie je tedy zakázaná rozhodně. Červená barva se drží jen tak tak, pouze díky ferrari. Pokud jde o symboly, venkovanky rvou pro jistotu trávu rukama, než by se zahodily se srpem a Mikuláš i Santa Claus si raději uhryznou nohu, než by použili byť jen jedinou pěticípou hvězdičku. Takže co zbývá?

1) Zakázat název firmy? Jelikož má na sociáldemokratično copyright “růžový buldozer” Paroubek, vyrojí se nám tady zákonitě různé dělnické strany a strany práce a bude jich! Jéje! Ty se budou už zakazovat hůř, protože práci zakázat nelze. Politické spektrum se nám pěkně roztáhne do šířky a zbyde víc místa jak pro krajní levici, tak i pro krajní pravici.

2) Zakázat konkrétní osoby a jejich činnost? Posvítit si na každého, kdo zadá do vyhledávače kom- a do mobilu řekne:”Soudruhu”? Jednak je to demokracie podle Orwella a pak taky masová výroba mučedníků.

3) Zakázat prostě a jednoduše Komunisticku stranu Čech a Moravy jako takovou? Haha. Komančové v ilegalitě? To už tady bylo a jak by vám potvrdil Kléma, moc se to neosvědčilo. Byl by to však rozhodně dobrý začátek pro české Brigade Rose nebo Red Army. Co je zakázané je strašně přitažlivé. Obávám se, že by vůně zakázaného ovoce mohla dostat mladé idealisty všeho druhu.

Komunistická strana je v parlamentu, všem na očích. Míří na ni kamery a mikrofony sdělovacích prostředků a její nepřátelé ji pozorují. Je pod kontrolou společnosti a ostatních politických stran a tato pozice ji zcela zaměstnává. Nevyhánějme ji do děr, kde by si mohla v klidu pěstovat svoje nebezpečné vize a ze kterých bychom ji později těžko dostávali.

Autorka doufá, že ji při vyhledávání podkladů pro tento článek nepráskl Google BISce.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Věra Rambousková | neděle 2.3.2008 18:29 | karma článku: 20,67 | přečteno: 1603x