Domácí vězení: Nemocný na tom bude hůř než odsouzený?

Pachatel může do hospody, může navštěvovat svoje kumpány. Může ovlivňovat svědky nebo postižené. Jenom musí dodržet večerku ve 20:00!

Pokud onemocním, jsem kromě finanční újmy odkázaná na dobrou vůli svého okolí. V opačném případě strávím pár dní o polévce z pytlíku a plesnivých rohlících. Pokud budu vážně nemocná a můj stav si vyžádá delší léčení, napíše mi ošetřující lékař tzv. vycházky. Budu si moci odskočit od deseti do dvanácti nebo od dvou do čtyř nebo oboje. To je jedno, že vám v tu dobu nejede žádný autobus a vy nesmíte řídit nebo hustě prší a rozmáčí se vám sádra až si půjdete na poštu pro rekomando, které vám nedoručili, protože jste si zdřímli zrovna v době roznášky. Přísnost musí bejt! Ostatně, co se máte kde courat, když je vám šoufl!

Až vás v roce 2012 odsoudí za přejetí ježka, bude vám mnohem líp.Koupíte si náramek a propaříte celý den u playstationu nebo prochatujete na netu. Až budete v osm večer k.o. tak si půjdete lehnout a ráno v pět vstáváte do rachoty. Ó jééé, budete vězeň.

Věřím, že zlaté české ručičky si poradí s náramkem s GPS čipem stejně jako si poradily s radary a mýtnými branami. Po zkušenosti s rušičkami se zdá, že by s tím ani nemusely mít tolik práce. A pokud by byl někdo nedej bože přistižen, tak se stejně najde nějaký úplatný kamarád, který dodá potvrzení že byl zrovna akutně ošetřen u lékaře nebo jej nutně potřebovali v zaměstnání.  Musíme si přeci pomáhat.

Pokrok nezastavíš a domácí vězení frčí. Na Slovensku už v něm prý sedí za dva roky víc než třicet lidí. To se vyplatí, no neberte to!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Věra Rambousková | pondělí 31.3.2008 16:32 | karma článku: 16,31 | přečteno: 1305x