Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

ikaika

1. 4. 2008 9:23
souhlas

uvolní se tím spousta bytů a pracovních míst. Výtržnictví ukamenování, podvod provaz, hanobení rasy a národa zastřelení, při;-Dspívání na blogy utopení.....

0 0
možnosti
TB-VC

Todd Bertuzzi - vrah cenzorů

31. 3. 2008 20:27
Nesimulovat !!! Makat !!!

Zločince věšet !!! :-P

0 0
možnosti
L

Lenka.Q

31. 3. 2008 18:00
Nic není idální,...

...jak říkával náš učitel technického kreslení.

Já pozitiva domácího vězení vidím v tom, že se ušetří peníze daňových poplatníků. Nepředpokládám, že se domácí vězení dostanou těžcí zločinci, jistě to budou pachatelé drobných trestných činů. No a proč takovým lidem platit z našich daní pobyt a stravu? Omezení osobní svobody s tím, že si ale na živobytí budou muset vydělávat sami, mi přijde rozumné a hodnotím to kladně.

Nepochybně to bude mít i nějaké zápory, ale co je nemá, že.

0 0
možnosti
OMS

old man sorge

31. 3. 2008 20:12
Re: Nic není idální,...

Nic se neušetří. Dostal by podmínku nebo by šel dělat sanitáře do nemocnice. Tento trest (domácí vězení) neni pro zločince co sedávají za mřížemi!

0 0
možnosti
BB

barara

31. 3. 2008 17:34
"domácí vězení"

Pokud jsem ten návrh správně pochopila já, žádné vycházky člověk odpykávající si "domácí vězení" mít nebude. Maximálně do práce a z práce, s kontrolou, jestli se cestou nestavil na jedno. A jinak bude sedět doma.

0 0
možnosti
PC

petulie chrupavková

31. 3. 2008 17:39
Re: "domácí vězení"

Cituji z rozhovoru ministra spravedlnosti pro Novinky:   Odsouzený by mohl docházet do práce, umožněna by mu byla i návštěva

lékaře, ale v době volna by nesměl domov opustit. Zákon dobu volna

označuje jako víkendy, svátky či dobu od 20 do 5 hodin ve všední dny. Zdroj: http://www.novinky.cz/clanek/135420-pospisil-chce-domaci-vezne-hlidat-cipovymi-naramky.html

0 0
možnosti
VH

Květuška

31. 3. 2008 17:29
No to jste mě tedy překvapily,

dámy(alespoň podle nicku).Je fakt,že bejt doma zadarmo a ještě nemít vycházky,to chce fakt magora aby to vymyslel:-©.Já jsem myslela,že svojí nemocenskou si z části taky platím sama...Či ne?8-o

No a k tý base,to zase ňákej jinej matlák:-P vymyslel aby se měli muklíkové líp.

A vtip pro autorku:Odstupující a nový prezident navštíví věznici,domov důchodců a univerzitu.Ve věznici nemaj na pokojích TV,tak jim přidaj peníze.V DD mají starý nábytek,tak jim taky přidají.Přijdou na univerzitu a tam kouákají,mají pomůcky z 19.tého století.A jeden prezident říká:i těm musíme přidat! A druhej říká:neblbni!Ty budeš ještě někdy studovat?!

0 0
možnosti
VH

Stará kára

31. 3. 2008 16:40
Jedno z nejnesmyslnějších srovnání

V případě nemoci přece nejste doma z trestu (i když to "za trest" je). Doma jste přece, abyste se vyléčila. A někdo vám léčení platí (ten zdravý). Nemocenskou i zdravotní péči. Takže zájem je, abyste se léčila co nejkvalitněji. A konec-konců minimalizovat podvody. Proto z počátku bez vycházek (neplatí třeba při chemoterapii - zde je jasné, že podvod je nesmyslem), později velmi omezené vycházky.   Ale: nemusíte se podrobit - prostě nežádejte nemocenskou (v domácím vězení se podřídit musíte).

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1898x
Jsem člověk, ženská, máma, manželka, milenka, zaměstnanec, zákazník, čtenář, student, divák, snílek, klent, dcera... někdy jsem i pěkná bestie. Ale to bohužel příliš málo kdy. Děkuji, že jste dočetli až sem.