Neprovokujme chudáky muslimy policií!

Policie zásáhla v modlitebně v ulici Politických vězňů a v mešitě na Černém mostě v Praze. Musela k tomu mít pádné důvody, bez povolení nic nepodnikla, vše proběhlo v rámci zákonů, nikoho nezranila, matky s dětmi propustila. Policie ovšem udělala jednu fatální chybu. Nesundala si boty, jak si již muslimové a islamofilové stěžovali v petici proti zásahu. A tak poučení pro příště, policie by se měla vybavit pořádnýma ponožkama.

zásahová jednotka dodržující řád v mešitách

Celá tato policejní akce se velice dotkla útlocitných dušiček našich muslimů. Policie přeci měla dát vědět předem že přijde, aby muslimové měli čas „uklidit“ důkazy, cizince na černo pobývající v ČR varovat, a všichni drogoví dealeři a pouliční zlodějíčci, kteří velice rádi chodí do modlitebny v ulici Politických vězňů, se ten den okolo nevochomejtali. Taky je velice hloupé ze strany policie, že velice racionálně se rozhodla, že nejlepší čas pro zajištění potřebných důkazů a lidí, je páteční modlitba, kdy je v mešitě největší koncentrace muslimů. Měla přijít v ranních hodinnách, kdy se v mešitě moc muslimů nevyskytuje.

Také naprosto chápu, že muslimů se dotýká, jak je opět někdo osočuje z nepravostí. Oni jsou komunita plná svatoušků, a i veškěrá kriminální činnost, co se v rámci jejich komunity děje, je pouze důsledek naší zlé demokratické společnosti, která jim nerozumí. Takže, i kdyby policie měla sebepádnější důvody zásah provést, nejprve si musí sypat popel na hlavu. Za prvé slouží systému, který žije v bludu a má ošklivé demokratické zákony na rozdíl od těch islámských, za druhé všichni mimo islám jsou zlí na muslimy, kdežto muslimové všechna zvěstrva provádí jenom proto, že jsou to nepochopení chudáci. Jen náhodou neustále zdrhají do Evropy, žijí tu, konvertují tu, a musí tu odolávat šílenému teroru ze strany nevěřících, kteří nechtějí hromadě přejít na islám nebo minimálně být islámofilský přidržtašky.

Ještě k tomu mají něco proti naprosto normální knížce od Bilala Philipse, který pouze vychází ze svatého Koránu a sunny. A hlavně, muslim ví i bez Bilala, že je nadřazený všem ostatním, protože náseduje jedinou pravdu, a ostatní jsou zavržení hodné a pocházejí od šajtána. Islám je jediná správná cesta, povinností muslima je obracet lidi k víře a snažit se zavést právo sharia – protože žít podle sharii je jediný správný způsob života od boha. To, že je naprosto v rozporu s našimi západními hodnotami a demokracií je vedlejší. Každý muslim ví, že náš systém se dá lehce využít k islámským zájmům tím, že ze sebe dělají utlačované chudáky, co musí mít taková práva, jaká oni sami nikdy nikomu nenabídnou.

Pan Ostřanský řekl správně, že bychom měli sklopit hlavu, moc muslimy neprovokovat, protože můžeme způsobit ještě vetší muslimskou nesnášenlivost, která by opět nebyla jejich chybou, ale samozřejmě naší, že jim dostatečně nerozumíme a k takovým ošklivostem je doháníme.

Autor: Béatrice Radosa | středa 30.4.2014 14:45 | karma článku: 46,84 | přečteno: 8780x