Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

Doporučuji si pozorně přečíst článek o vyjádření ruského prezidenta Putina, i když ho nemusím, ale snad jako jediný se vyjádřil k takové problematice jasně a stručně:  http://sisa.blog.idnes.cz/c/346650/Zapadni-Evropa-ma-potize-s-mensinami-Rusko-to-vidi-jinak.html

Jak jasné, čisté, jednoduché, a přitom v tom vyjádření není nic xenofobního ..... [>-]

0 0
možnosti
PK

Celý problém je v tom, že my se máme přizpůsobovat jim, nevšímat si jich, nechat jim stavět mešity, nechat je pletichařit, aby se jim nakonec podařilo rozmnožit natolik, že nás odtud začnou vytlačovat. Když se jim české zákony nelíbí, ať se vráti tam odkud přišli. Tady se mají jako prasata v žítě a ještě mají plnou pusu stížností. Připadají mi jako romové, kteří si stále stěžují i když si tady žijí jako v paláci za peníze daňových poplatníků. Asi se k nim chodí učit.

3 0
možnosti
VN

Tento zátah pokládám za další z přehmatů české policie.

Copak v této zemi se děje málo nepravostí ? Finanční kriminalita obrovská , počet všelijakých krádeží , násilných trestných činů stoupá...a naše policie řeší zabavení jedné knihy , která ani dle specialistů na trestní právo nepatří do sféry trestního práva...tudíž za její držení nelze nikoho soudit , ani nelze soudit nikoho , kdo by veřejně tuto knihu četl , či jinak propagoval.

Dle mého názoru funguje česká policie systémem...angažuji se tam , kde o nic nejde ....protože jinde bych mohl dostat ránu....

Souhlasím s panem Hálou níže.... takovéto pitomé zásahy pouze vychovají další radikály....

1 10
možnosti
PH

P43e29t66r 43H85á43l81a

4. 5. 2014 9:24

Jak nemám roztahovačnost muslimů rád, tak musím říct, že v některých případech si z nich ty radikály skutečně vychováváme sami, a tohle je přesně ten případ.

Jestli policie chtěla zatknout 1 člověka, tak prostě opravdu nebyl vůbec žádný důvod vtrhnout tam o pátečních modlitbách a všechny tam několik hodin držet. 

A nikdy nesmí být žádný důvod, aby vás policie schválně buzerovala a vyhrožovala vám smrtí (když poníženě nesklopíš zrak, tak tě zastřelíme).

Je absurdní, že policie provádí takovéhle zátahy na muslimy, kteří nic nedělají, ale pan Alwari se pak může zcela beztrestně v médiích šířit o tom, jak se v ideálním státě sekají ruce. Navíc to, jak lže, že pro nás by šaríu nechtěli, úplně bije do očí.

Když se někdo přijde pomodlit, tak ho buzerujeme a vyhrožujeme mu, ale když je někdo radikál a šíří nenávist v médiích, tak mu to projde?

Nemělo by to být přesně naopak?

3 10
možnosti
RU

Existuje jen jedna cesta. Neustoupit vyznavačům pedofila ani o milimetr. Naopak se je snažit za každou cenu od nás vypudit.

9 0
možnosti
JK

Niekde som čítal takéto zamyslenie: Moslimovia emigrujú z krajín, v ktorých im je zle a kde sú prenasledovaní za svoje názory, do západných krajín, kde im je neporovnateľne lepšie a kde prenasledovaní nie sú. A čo začnú robiť hneď po svojom príchode na Západ? Snažia s pretvoriť krajinu, do ktorej prišli (v ktorej im je dobre), na krajinu z ktorej prišli (v ktorej im bolo zle). No nie je to absurdné?

19 0
možnosti
VJ

Je to naprosto logické...problém je, že od nás je nelogické, že jim nezatrhneme tipec a nepošleme je pěkně rychle tam, kam patří, ale ještě je podporujeme.

Jen tak mimochodem je to totiž velmi podobné tomu, co zde už nějaká ta staletí dělá jisté, dříve kočovné, etnikum.

6 0
možnosti
Foto

P53e50t15r 80H48a72h35n

1. 5. 2014 15:26

Karma jako prase! 

...nevadí, že je vepřová?R^[>-];-D

3 0
možnosti
ON

O91t74t26o 65N83o63v18a64k

1. 5. 2014 13:55

To ja jsem takovy veseli tvor, nerozlisuji mezi virou, ba co vice, nerozlisuji mezi zviraty a lidmi ... a moc me ani nezajima, co vede zive tvory k tomu, aby mi skodily, ale vzdy se branim ... a muslimove nejsou vyjimkou, ti jsou naopak mezi zivymi tvory, na strane obezretnosti, jen se v mem okoli vyskytnou, statisticky vypocet mi totiz rika, ze mi asi prisli uskodit .... ale kdyz se budou drzet dale od hranic CR, tak jim slibuji, ze je budu ignorovat a na jejich uzemi dokonce budu ctit jejich zakony ... zle zde proste nejsou vitani.

A popravde me urazi uz samotna existence islamu v CR a co si dovolil jakysi diplomat Malajsie, to uz je do nebe volajici drzost.[>-]

3 1
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.