Konec fotbalového velikána.

   Vlastně mužeme mluvit o štestí, které se nám dostalo, že jsme zažili a viděli v akci jednoho z největších hráčů české fotbalové historie. Ač si  to lidé o něm v České republice často nemyslí, fakta hovoří zcela jasně. Ještě nad všechny jeho velká vítezství je třeba postavit poměrně nedoceněný zisk největší individuální trofeje, jakou muže v dnešní době fotbalista získat.Zlatý míč.

   Jsem hodně zvědav, jestli  ještě někdy budeme mít hráče s takovou morální sílou a zaujetím pro hru samotnou.Zvláště po událostech z posledních měsíců, kde nám naši reprezentanti dokazují, jak moc velký "zápal" pro fotbal mají...

   Každopadně by rozhodně stalo za úvahu, zda nepoprosit tohoto muže o pomoc s vybudováním reprezentačního týmu, který by se zase soustředil na fotbal. Protože pouze přítomnost světové fotbalové persony v týmu, by jistě bylo ku prospěchu věci.

   To vše ale samozřejmě záleží, jestli po těch třech měsících prázdnin, které tento muž ma nyní před sebou, nezmění názor a nebude zase chtít dřít na trávníku do roztrhání těla. Přeci jenom jsou zde jiní, kteří taktéž uzavřeli svoji hvězdnou karieru, nepotřebovali nic nikomu dokazovat( Dominik Hašek ), vyhráli, co se vyhrát dalo ( Lance Amstrong ), přesto je láska, či fakt , že svůj sport dělali celý život a najednou o něj měli dobrovolně přijít, jako o svoji celoživotní lásku, přivedla zpět. A že tento muž není jiný, ba co víc, má k tomu silné sklony, o tom není třeba nikoho přesvědčovat.

   Ať už to dopadne jakkoli....Pavle Nedvěde, díky.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Adam Radl | pondělí 1.6.2009 18:38 | karma článku: 10,50 | přečteno: 1247x
  • Další články autora

Adam Radl

Evropa si s migranty musí poradit.

28.1.2016 v 12:01 | Karma: 13,76

Adam Radl

Proč nechápeme Okamuru?

5.11.2013 v 11:19 | Karma: 27,22

Adam Radl

Populismus. A čí?

29.10.2013 v 12:01 | Karma: 13,76