ČMFS aneb nic není nemožné...

  Výkoný výbor je něco jako Kinder vejce, nikdy nevíš, čím tě překvapí.Ale ruku na srdce...Koho tato další šaškárna v podání ňoumů z větrné hůrky překvapila.Vždyť nás už nesčetněkrát přesvědčili o své škodolibé pomstichtivosti celému fotbalu a tak jsme nemohli očekávat očekávané.

    Je asi zbytečné rozebírat důvody vzniku expertní komise.To nevědí ani experti ze Strahova.Co je jasné, že za touto volbou stojí, stejně tak jako za těmi předešlými, vnitřní války mezi jednotlivými členy výboru."Vždy zvolíme opak toho, co navrhuje Kubíček"

   Co ale bude následovat nyní? Může ČMFS překvapit ještě více?No aano, může. Je to jednoduché.27.června se jednoduše nedohodnou na novém vedení a odloží to na někdy jindy.No, snad se tak nestane, doufejme.

  Už jenom takové drobnosti, jako forma oznámení novému trenérovi jeho jmenování, zaráží.SMSkou...Evidentně z Křetínského způsobu vyhazovů se stává trend a vše se už bude řešit sms zprávama. 

   A co znamená samotná volba Straky pro českou reprezentaci? Asi tak...snad se jedná jen o utkání s Maltou a pak s nástupem nového vedení přijde skutečný odborník.Ať se na mě pan Straka nezlobí, ale on jím opravdu není, naposledy to potvrdil v neděli ve studiu ČT, při utkání Zlín-Sparta.

   No a jestli zůstane i nadále? Co se mody týče, tak je Straka slušný reprezentant a aspoň se ti naši kluci nebudou cítit v repre tak nepochopeni ve svých metrosexuálních zálibách.:)

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Adam Radl | úterý 12.5.2009 21:34 | karma článku: 11,15 | přečteno: 1187x
  • Další články autora

Adam Radl

Evropa si s migranty musí poradit.

28.1.2016 v 12:01 | Karma: 13,76

Adam Radl

Proč nechápeme Okamuru?

5.11.2013 v 11:19 | Karma: 27,22

Adam Radl

Populismus. A čí?

29.10.2013 v 12:01 | Karma: 13,76