Cesta do fotbalového pekla? S Radou!!

   Tak máme za sebou další  "fotbalový zážitek", na který se všichni budou snažit co nejrychleji zapomenout. Ale je několik lidí, kteří na něj zapomenout nesmí! A to celá naše fotbalová reprezantace v čele s alibistou Radou. Je jasné, že hvězdný tým z roku 2004 je nenávratně pryč.Nemůžeme očekávat, že budeme soupeře válcovat ofenzivní smrští a kvalifikace zakončovat rozdrcením Nizozemců...  

   Na druhou stranu si ale nemyslím, že by současní hráči byli natolik špatní, aby předváděli proti celkům jako je ( při vší úctě ) např.Slovinsko fotbal, při kterém se bojí překročit půlicí čáru, vymyslet odvážnější přihrávku a  podržet míč. Místo toho při nejbližší příležitosti nakopnou míč dopředu, jako by tam stále hledali Kollera. A co na to trenér reprezentace? "Hrozilo, že nám míč vypíchnou a půjdou do rychlého brejku.Proto jsme nakopávali dlouhé míče". Takže pokaždé, kdy bude hrozit, že nám sopeř bude chtit vypíchnout míč, tak ho raději zakopneme na tribunu...Po utkání nám pan Petr Rada pro změnu sdělil, že hráli na dva útočníky proto, že si to přál národ.

   Nechci tvrdit, že za současnou situaci muže pouze Rada a že by to pod jiným koučem bylo lepší. Všichni si přece dobře pamatujeme, kdo byl druhá alternativa na post reprezentačního trenéra.

   V případě, jestli se mu povede hlavní cíl, což je postup na MS a to jakýmkoli způsobem, tak bude vše v pořádku.I za cenu, že by to znamenalo předvádět antifotbal ne nepodobný tomu, s kterým slavil úspěch trenér Kotrba ve Spartě v Champions League.Ovšem remíza 0:0 ve Slovinsku se nedá porovnávat s remízou 0:0 na Chelsea. Ale v momentě, kdy se postup nepodaří, doufám, že křeslo reprezentačního kouče rychle změní majitele. 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Adam Radl | neděle 29.3.2009 10:31 | karma článku: 35,85 | přečteno: 5913x
  • Další články autora

Adam Radl

Evropa si s migranty musí poradit.

28.1.2016 v 12:01 | Karma: 13,76

Adam Radl

Proč nechápeme Okamuru?

5.11.2013 v 11:19 | Karma: 27,22

Adam Radl

Populismus. A čí?

29.10.2013 v 12:01 | Karma: 13,76