Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Žádost o vyhlašení sbírky a dopis vedoucímu.

Trochu v odlehčené formě nicméně na závažnosti sdělení to nic nemění :-). Kdyby dal každý policista 50,- Kč, což si myslím rozhodně není přemrštěná částka. Samozřejmě že jsme nic nedostal a na dopis nikdo neodepsal.

Dopis:

 

Krajské ředitelství Policie ČR Plzeňského kraje

Územní odbor Klatovy

plk. JUDr. Jan Myslivec - ředitel

Plzeňská 90

339 01 Klatovy

 

V Klatovech 11.10.2014

počet stran: 3

 

Výzva ke sjednání nápravy + žádost o vyhlášení sbírky.

Vážený pane vedoucí, na vašem uzemním odboru, Vám podřízení policisté provádějí nelegální aktivity.
Tímto Vás vyzývám jako věcně i místně příslušnou kompetentní osobu, aby jste těmto aktivitám zabránil, pakliže tak, jako doposud, neučiníte, jste plně odpovědný za tyto protizákonné aktivity a případně ponesete plnou odpovědnost.

Neučiníte-li neprodleně opatření k zabránění protiprávního jednání vašich podřízených
a budete jako dosud věc ignorovat a kašlat na ní, nevytvoříte-li ihned podmínky ke
znovu vytvoření zákonnosti procesních úkonů vašich podřízených, budou přijaty
zákonná opatření směřující přímo proti Vaší osobě, jakožto příslušného funkcionáře Policie ČR.

Musíte si uvědomit, že za jakákoliv jednání vašich podřízených, které jsou přímo v rozporu, jak s platnými právními předpisy, tak s morálními hodnotami slušnosti, etickým kodexem, nebo jsou dokonce prováděny účelově, za účelem poškození určité osoby, jste jako příslušný služební funkcionář, za toto jednání zodpovědný Vy a nikdo jiný.

Pokud tyto záležitosti nezvládáte, pověřte někoho k provedení této činnosti, nebo zažádejte o uvolnění z této manažerské funkce.

 

Od té doby co jste mě donutili skončit u Policie ČR mj. i nepravdivou lékařskou zprávou o tom, že mám paranoidní schizofrenii, mám já pouze samé problémy.

Sice chápu, že vy jste si oddechli, ale na úkor mé osobní, lidské likvidace, kdy já nemohu najít  ani zaměstnání, přesněji nemohu nikam nastoupit, jelikož z důvodu toho, že mám v lékařské dokumentaci vymyšlený záznam o tom, že mám schizofrenii nemůžu dělat prakticky nic ani jít do fabriky na směny.

Žádného lékaře nezajímá fakt, že se tento záznam nezakládá na pravdě, i když sem se snažil sebe víc, nelze tyto přesvědčit o opaku. Ačkoliv paradoxně to, že netrpím takovým onemocněním je zcela zjevně evidentní neboť jinak bych už byl dávno hospitalizován, jelikož takto nemocný člověk není schopen se o sebe sám postarat a žít bez farmakologické medikace.

 

Dále jsem byl minulý týden na základě směšné záminky vyřazen i z evidence na Úřadě práce v Klatovech, jedná se o sankční vyřazení, tudíž se mohu přihlásit znovu do evidence až po šesti měsících, toto se stalo zřejmě proto, abych u soudu budil dojem nezaměstnaného lempla, který nic neděla a navíc je zřejmé že si přivydělává nějakou nelegální aktivitou. Jedná se o sprostý trik. Navíc Úřad práce za mě tímto přestává platit zdravotní pojištění a mě vznikne ještě dluh ve výši 6 600,- Kč (6 x 1100,- Kč).

 

Veškeré problémy co jsem způsobil já mě moc mrzí, opravdu.

Kdybych mohl vrátil čas, tak by se to už neopakovalo, to mi můžete věřit.

 

Je třeba ale také říct, že já už jsem za svoje chyby zaplatil až příliš. O zaměstnání, přítelkyni, přátele i známé jsem přišel, přišel jsme úplně o všechno na čem mi kdy záleželo. Přišel sem o to, ale nejen díky sobě, i když nechci na nikoho házet vinu za svoje chyby, ale minimálně ze dvou třetin díky vašim aktivitám Policie ČR – Uzemnímu odboru Klatovy a tedy i díky Vám osobně, jelikož jste jeho vrcholným představitelem.

 

Víte, něco Vám řeknu, takový život jako mám já, by Vás nebavil a nedokážete se vůbec ani představit, čím vším sem musel projít a co všechno sem musel vytrpět a to ještě není konec. Můžete tomu věřit nebo nemusíte, to říkám já.

Nikdy jsme nebyl špatný člověk na pracovišti na ÚO OOP Klatovy a kratičkou dobu OP Plánice sem dosahoval velmi dobrých výsledků. Toto je v přímém kontrastu, když sem slyšel jak o mě v poslední době mluví někteří bývalý kolegové, tím nejhorším možným způsobem, nevím proč to tak je.

 

Co z toho mám já, že Policie pro mě vždycky byla srdeční záležitost a rád sem pomohl všem občanům, když mě o to pomáhali, mnohdy nad rámec svých povinností?

Já Vám to řeknu co, místo toho, aby se spojila Policie se mnou proti kriminálním živlům nejrůznějšího charakteru, který stojí za zvýšenou (a neustále se zvyšující) statistickou tabulkou neobjasněných trestných činů a seznamem právem nespokojených občanů se někteří „skvělý policisté“ z řad Vašich podřízeným naopak spojily se těmito šmejdy a zločinci, aby ze mě udělali "grázla" a to ne jen tak ledajakého.

 

To, že jsou tato podezření smyšlená, ví v Klatovech každý a lidé se mi na ulici smějí, za to, že na mě toho bývalý kolegové chtějí hodit co nejvíc.

 

Takové Policii chcete šéfovat? Zatím ukazujete, že vám to vlastně nevadí, a to je podle mě velmi špatné.

 

Podívejte se na to ještě z druhé stránky, já jelikož nemůžu nastoupit do zaměstnání, i když bych chtěl, vždycky sem pracoval a chci pracovat a být plnohodnotným členem společnosti, jsem úplně bez jakýchkoliv finančních prostředků.

 

Dobročinná sbírka.

 

Já už měl kvůli tomu zkažené dvoje vánoce a budu mít teď i třetí letošní. Napadlo mě, zda by jste nemohl Vy, pod Vaší záštitou, vyhlásit sbírku na moje jméno na vánoce 2014.

Když by každý policista na ÚO Policie ČR Klatovy dal, samozřejmě dobrovolně 50,- Kč, tak by to dalo par tisíc a já bych mohl zaplatit účet za telefon, koupit si bundu, zimní boty a koupit svým blízkým nějaký dárek.

Když mě můžou bývalý kolegové, kterých si vážím, ve svém volnu sledovat a chodit za mnou, mohli by dát aspoň pade.

 

Já se dokonce domnívám, že vyhlášení takové sbírky je Vaší morální povinností. Sami budete brát jistě vánoční prémie a také máte slíbené nemalé prémie za to, že jste se mě zbavili a to si myslím nebude malá částka.

 

Já jinak nemám nic osobního proti svým bývalým kolegům. Apeluji i na etický kodex Policie ČR a hlavně na Vaše svědomí, neboť sem přesvědčen, že vy v jádru nejste zločinec, ale pořád ještě skvělý policista, jakým jste býval dřív.

 

Odpověď zašlete na moji adresu nejpozději v zákonné lhůtě 30ti dnů.

 

Děkuji s pozdravem,

 

Bc. Vlastimil Prosr

ex-inspektor OOP Klatovy

v. r.

 

Jak již bylo rečeno v perexu nic jsem samozřejmě nedostal a na dopis nikdo neodpověděl. Na náměstí jsme po nějaké době potkla zástupce vedoucího Odbvodního oddělení PČR Klatovy, který mi řekl, že by mě nedal ani zasranou dvacku.

Tak asi tak :-).

 

Autor: Vlastimil Prosr | úterý 19.1.2016 20:30 | karma článku: 9,40 | přečteno: 544x
  • Další články autora

Vlastimil Prosr

Zpráva o špatných věcech.

Jelikož si už nevím rady ani mě nanapadá na koho se obrátit, s prosbou o pomoc a s tím je informovat jsme se obrátil na některé vybrané instituce a jejich představitele.

27.5.2016 v 18:12 | Karma: 8,69 | Přečteno: 567x | Diskuse| Plzeň

Vlastimil Prosr

Výzva Krajskému soudu v Plzni

I když již je vše ztraceno, nedá mi to ještě něco napsat, protože nechápu proč Okresní a Krajský soud Usnesením potvrdil rozhodnutí Okresního soudu o tom mě zavřít do blázince.

4.5.2016 v 8:36 | Karma: 11,39 | Přečteno: 543x | Diskuse| Plzeň

Vlastimil Prosr

Moje výmysly, halucinace a bludy

Pořád si něco musím vymýšlet, protože nejsem normální, kdybych byl pořád bych si nevymýšlel, že mě někdo sleduje a nebyl paranoidní, to normální člověk nedělá.

3.5.2016 v 11:39 | Karma: 8,63 | Přečteno: 503x | Diskuse| Plzeň

Vlastimil Prosr

Usnesení Krajského soudu v Plzni o zamítnutí stížností.

I přesto, že v podaných stížnostech proti Okresnímu soudu Plzeň - jih, byly podrobně uvedeny důvody proč považuji moje zavření do blázince za nespravedlivé a nesprávné, odvolací orgán Krajský soud v Plzni rozhudnutí povrdil.

25.4.2016 v 22:56 | Karma: 11,26 | Přečteno: 443x | Diskuse| Plzeň

Vlastimil Prosr

Poslední věc.

Franc Kafka a Miloš Forman věděli o co jde. Nahání mi to mráz po zádech, sice nejsem Jack Nicholson a můj Proces se neodehrává na půdě činžovního domu, ale podobnost je nikoliv náhodná.

24.3.2016 v 10:02 | Karma: 12,54 | Přečteno: 504x | Diskuse| Plzeň
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 861x
zákon jsou lidi

proti nespravedlnosti je třeba bojovat

Seznam rubrik