Nečasova demise - důsledek celkové malosti a nezralosti

   Jak málo téměř bulvárního stačí k demisi předsedy vlády a kolik při tom ještě vyplave na povrch divností a kalností naší politické slušně řečeno malosti a nezralosti. A toto jsou plody, dalo by se říci další a ještě zřejmě zdaleka ne poslední plody.

   Posledních několik hodin premiér Petr Nečas od začátku svého vládnutí trpěl důsledky své absolutní neschopnosti se postavit sama za sebe, kde kdo ho tlačil do kouta, jeho rozhovory byly plné spíš koktání a mlčení než souvislé řeči, byť alibistické. Jeho "vláda" přežila mnohé vyjádření nedůvěry spíš díky šaškování opozice než díky své síle. Jeden spor za druhým, jeden průšvih za druhým, neustálá a téměř kontinuální výměna neschopných ministrů místo jednoho razantního odstoupení samotného premiéra.

Jeden jediný průšvih typu selhání registrů všech možných by v jiné demokracii stačilo, aby si premiér okamžitě do hodiny sepsal demisi, sbalil všechna fidlátka a odešel středem. Ne, tady to nestačilo, a světe div se, stačilo cherchez la famme, ono pověstné za vším hledej ženu v bulvárním kabátě naší žurnalistiky, zjištění, že nejen soudruh kovaný komanč a arogantní populista Grebeníček si může beztrestně řvát na Letné na příslušníky státní policie, aby zasáhli proti "narušiteli" jejich "pokojné" prvomájové manifestace, ale vlastně kde kdo u nás může úlolovat kohokoliv, vojenskou kontrarozvědkou konče a klidně odposlouchávat celou rodinu nastávajícího zetě nebo bývalou i současnou manželku.

Jen blbněte!!!!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Přemysl Čech | pondělí 17.6.2013 13:23 | karma článku: 19,66 | přečteno: 1362x