I mužské city bývají zneužívány

   Nevím, co mě to dnes popadlo, zamyslet se nad tímto tématem. Kdysi mi jedna známá paní říkala, že její vzrtah zničil poměr jejího manžela k daleko mladší ženě. A že dnes její manžel má co chtěl, protože peníze docházejí a v posteli to samozřejmě také už není ono. A že padla kosa na kámen. Bohužel, dnes je doba rovnoprávnosti a i mužské city bývají zneužívány.

Kdysi jsem cestoval autobusem navečer domů z práce a za mnou seděly dvě, podle ne úplně tíchého hovoru, kamarádky, přímo spolužačky, podle všeho ve věku cet let, poměrně hezké, jedna svobodná a druhá rozvedená se synem, který už studoval na vysoké škole. A ta hlasem, že to musel slyšet celý autobus, vyprávěla, že má přítele o více jak 15 let mladšího a je to super.

Co čert nechtěl, asi za měsíc jsem jel se stejnou ženou zase takhle v podvečer autobusem, a měl jsem to štěstí, že s ní cestoval onen zmíněný přítel. Celou cestu to byly žárlivé a ne příliš tiché výčítky, komu jsi to včera večer psal maily, s kým jsi to tuhle telefonoval, zase s tohuhle, co? Říkal jsem si, co tě hochu u té ženy "drží"? Že by si tě vydžovala? Nebo sexuální zkušenosti? No, nic mi do toho není, je to tvoje věc.

Je to, nevím jaký přívlastek tomu dát, v mém věku zvláštní zjíštění, že i moje city se staly předmětem zneužití, ba přímo pomsty. Měl jsem partnerku, a mělo mi být podezřelé, jak rychle mě zve domá, abych s ní strávil víkend. Samozřejmě to dopadlo, jak jsem předpokládal a dohodli jsme se, že si tak v úterý zavoláme a zajdeme na večeři. Jaké bylo moje překvapení, a to nemilé, když mi do telefonu v dohodnutý čas řekla, že je konec, protože se tím, že se se mnou vyspala, pomstila svému příteli.

A jako kdybych si hlupák o to zase koledoval, v rámci hledání trvalého vztahu vysokoškolsky vzdělaná žena, přitažlivá, moje vrstevnice, v dost vysokém postavení. A to jsem teprve "zíral". V rámci sexuálnícch hrátek ráda ponižovala, budiž, někomu se to líbí. Jenže ono se jí líbilo i to, že se na ní dívají ldé, tedy sex na veřejnostri. No opět budiž, já u toho diváky mít nemusím. Jenže, jeden významný exportní podnik naší země ji nabídl místo právního zástupce, rok stáž v USA a ona mi nabídla, abyh jel s ní a tam jí dělal vydržovaného milence. A to už nešlo.

Jsem zřejmě konzervativní, nicméně své city si zneužívat nenechám.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Přemysl Čech | pondělí 5.8.2013 10:20 | karma článku: 10,25 | přečteno: 701x