Vražedkyně vlastních dětí - sterilizovat !

Kdykoliv se objeví případ znásilnění či sexuálního násilí provedený mužem, halasně se volá "ufiknout koule a do ústavu".  Většinou se to ospravedlňuje takzvanou "prevencí" a "ochranou".

Nejhlasitější a nejsilněji řvou samozřejmě emancipované ženské mající pokrk toho mužského šovinizmu, testosteronu a bla  bla bla. Feministická propaganda a různé hlídací feny a podobná sdružení mají holt jasno. Co muž to sexuální násilník, predátor šovinista atd.

Když je ale za trest a pomstu (ehm já vím "kvůli prevenci") přijatelná mutilace genitálií muže , s drastickými dopady na jeho další život, plodnost nevyjímaje  proč by stejně nemělo být zacházeno se ženami. ?

Zaslouží si žena, která zabije (nebo se o to pokusí) svoje vlastní novorozeně být znovu matkou ?  Podle mě nezaslouží a sterilizace (aby si nemohla porodit další oběť ) nebo "faraonská obřízka" (aby neměla potěšení ze sexu když k němu a k jeho výsledku přistuzpuje tak nezodpovědně) by měla být podmínkou  propuštění takové kreatury na svobodu.  Prostě tak. Prevence.

Zde leží človíček,

stár hodinu a čtvrt.

Nikomu neschází, a nejmíň vlastní matce.

Našli ho na skládce.

A jenom kmotra Smrt,

jen ta ho k sobě přivinula sladce.

Ze slov básníka mrazí. Zabití vlastního dítěte, tvora  který sám nemůže existovat a tedy je naprosto odkázán na milost a nemilost ženy která jej porodí (byť by tou milostí mělo být jen obrazně řečeno "položení do fortny kostela") je jeden z nejzavrženíhodnějších činů a měl tak být posuzován. Zejména v době kdy existuje spouta možností ženské antikoncepce, včetně postkoitální ("pilulky PO", miniinterupce, potrat), možnost utajených porodů a spousta babyxů a sdružení kteří se dětmi zabývají (Klokánky a FOD) a jsou schopny mu tedy poskytnout aktuální péči, není naprosto nutné své potomky byť nechtěné, zabíjet.

Jsem přesvědčen, že se na tento blog strhne mela. Mela kde hlavní slovo budou mít dámy. Že budou vysvětlovat, že kastrace násilníka je přeci něco úúúplně jiného nežli připravit chudionku ženu o možnost mateřství.Že mateřství je přeci něco tak ohromě metafyzického a Božského, že se s tím nemůže jakýkoliv hnusný a přízemní sexuální akt rovnat.  Že hormony a blabla , že laktační psychoza a blabla. Přehlídka šovinizmu. Ženského. A samozřejmě se najde spouta lidí, kteří řeknou "Za to stejně může chlap".

Typická logika, kterou vytáhnou bude patrně ve smyslu "to chlap s ní měl sex, to chlap si užil a pak se vypařil a ona chudinka atd".  Jenže přehrávat odpovědnost za zabití novorozence z utajeného těhotenství a porodu na muže je asi stejné jako přerávat na oběť znásilnění odpovědnost za to že se vyzývavě oblékla. KAždá žena ví že může otěhotnět, a ví i to že se tak děje  sexem. A s vyjímkou znásilnění etc ona rozhoduje koho a kdy a jak si mezi nohy pustí.   

Nemůžu se ovšem zbavit dojmu, že u žen taková logika je atavizmem, pozůstatkem pravěku, kdy samice prostě usmrtí nekvalitního nebo přebytečného potomka, popřípadě tehdy když jí srtarost o potomka brání v získání genů kvalitnějšího samce (viz například film Small_Sacrifices ,  založený na skutečné události). Atavizmus, ovšem důkladně racionalizovaný a podpořený feminizmem, který hlásá že žena je pánem vlastního těhotenství a má právo ten život zahlušit v podstatě kdy chce. Prostě takový pozdní potrat.

Jsem přesvědčen  že ty, které nejhlasitěji na sexuálního násilníka křičí "kastrovat ! kastrovat" budou sterilizaci  vražednic novorozeňat nejvíce kritizova.

PS: Ano tento článek jest  lehce mysogynní, to připouštím.

 

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Prášek | pátek 8.8.2014 11:42 | karma článku: 13,71 | přečteno: 484x