Rambousku-ty nemáš doma ženu, že se ukájíš na veřejnosti???

Je to paráda, když člověk může sledovat politickou onanii blogujících a diskutujících  Kalouskobijců všude, kde svoji přítomností zaplevelí blogy, diskuze i web. Snůšku volovin a osobní hostility, zakončenou vyvrcholením s výronem obskurních blábolů.

Kopat do Kalouska, to svede každý debil. Kopanec do Kalouska, nejlépe bez jakýchkoliv argumentů - jen  jako výron, nikolivěk však spermatu ale negativcních emocí a vlastních frustrací  to jest  "Snadná cesta k vysoké karmě (tm) " 

A přiznejme si pane Rambousku, že tolik celonárodní chorobné nenávisti,  kolik dopadá na Kalouska, je z velké části dílem propagandy zlodějů, kteří sami kříčí "chyťte zloděje". Pramenící hlavně z páně Kalouskovy schopnosti briskně a bez příkras pojmenovat problémy pravými jmény. Což produkuje nenávist zleva, zprava i ze středu.  A  z velké části jen lamentací proto, že někoho přeci musí frustráti obvinit  za vše zlé, za svá vlastní selhání a neúspěchy, nevyjímaje s toho svou vlastní neschopnost! 

Lid holt potřebuje svoje čarodějnice a kacíře k upálení. A tak si jakýsi Rambousek běžel honem přiložit polínko. Spolu s Husem na hranici by se  nad tím chtělo jen  povzdechnout "sancta simplificans ! "  Vždyď blahoslavení chudí duchem.

Nelze  také v této souvislosti nežli vzpomenouti na exhibice hrdiných Cikrtobijců, kteří si neváhali s tělesného postižení člověka udělat terč  pro politické agitky maskované jako drsný ehm "humor". Toho nakydaného svinstva tehdy.Fuj, hnus.

 Ne že bych byl příznicvem Kalouskovy politiky, nicméně jedno však Kalouskovi nelze upřít. S podobnými arogantními, zákeřnými a hulvátskými útoky se dokázal vždy vypořádat s elegancí - a když to jinak nešlo, tak i stručně ručně (Ano, výrok "kalousku budeš viset" je důvod proto aby autor tohoto výroku dostal od Kalouska po hubě, ostatně dle této ankety s tím souhlasí většina lidí ). Za to má u mě jedno malé bezvýznamné plus.

PS: Pochybuji pane Rambousku, že by jste s panem Kalouskem pásli husy, či měli spolu nějaký jný intimní vztah, aby jste měl právo mu tykat. Slušní lidé si vykají. Že toho nejste schopen, jest obrazem vnitřní bídy vaší maličkosti, nikoliv ostudou člověka, na nějž nadáváte .o) 

PPS:  Se svým sebeukájením by jste měl také zůstat raději doma,  a jestli vás to neuspokojuje,  určitěš se vám někdo na dě... ehm, na sexuální honorárně charitativní pracovnici složí.

Tož tak při neděli .o)

 Pro ty, kteří nepostřehli: jedná se o přímou reakci na článek pana blogera Oldřicha Rambouska "Kalousku-ty nemáš doma ženu, že se ukájíš na veřejnosti??? "

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Prášek | neděle 22.6.2014 12:31 | karma článku: 21,34 | přečteno: 1289x