Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Policejní debakl v Chánově nastal o pár dní dřív, pane Kováči

jako reakci na z okna letícího policajta uspořádala DSSS pochod problémovou lokalitou Chánova. A v blogu patrně Romského bloggera Miroslava Kováče , jsem se dočetl, jaký to byl policejní debakl, a co si to vlastně policie dovoluje,  vzkazovat Romům, aby nevycházeli.

Tak zaprvé, policejní debakl se v Chanově odehrál už o pár dní dříve, protože policie nedokázasla na napadeí svého člena, notabene v problémové lokalitě, kte se to lidmi s neúctou k zákonům jen hemží (kolikpak z dospělých  obyvatel Chanova jsou mimimálně  jednou trestaní ? ),  adekvátně zareagovat. Budu se opakovat ze svého předchozího článku Toluen, paní to je prevít, ten vám rozbil policajta:

Myslím si že ihned po incidentu měla do inkriminovaných lokalit naběhnout zásahovka s pendreky a samopaly a vymlátit to tam jak CzechTek2005.  Ověřovat totožnosti, zabavovat nakradený  kontraband, zavírat celostátně hledané, kontrolovat drogy, zabavovat peníze jejichž původ nemohou prokázat (lichvářům), okamžitě zatknout kohokov ozbrojeného třeba noži mačetami nebo jen klacky.

Že to policie neudělala, a místo toho si raději za týden šla  PČR hojit žáhu na nějaký technaře a posléze maximálně někde zalezli na služebnu, to je opravdu policjení DEBAKL non plus ultra...

Pro rýpaly: Ano je pravda že technaři tehdy  Mlýnci na Tachovsku v roce  2005 měli při onom zákroku u sebe drogy nebo zbraně, ale vsadím se že stejně tolik drog a především  zbraní by jste našli  i v Chanově. Koneckonců, Romy ozbrojené sekyrami a mačetami o možno vidět při mnohých demonstracích radikálů a zatímco  náckům PČR zbraně odebírala a novináři o nich psali, o ozbrojených Romech psali maximálně bloggeři a očití svědci. Podívám li se na fotky dejme tomu z Janova - Romové, v rukou mačety, meče, hole. Kdo je potom vlastně  ten agresivní, pane Kováči ?  Foto ZDE !

Ale připomeňme si dále i  Vaše slova. Nabízejí totiž velmi zajímavé implikace.

Celé této akci však předcházeli dlouhé rozhovory na téma zajištění bezpečnosti všech občanů. Zástupci policie proto doporučovali obyvatelům sídliště nevycházet na veřejné prostranství v době shromáždění DS SS.Zkuste však říct Pražákům, aby se před fašisty zabarikádovali doma a ne na ulici. Aby nebránili svoje domovy, starce, ženy a děti před cizími vetřelci tentokrát z jiných měst a míst, před neonacismem.

Zacnu vzpomínkou. kdysi jsme jeli do Teplic, k jakémusi příbuznému. Bylo to kousek před plyšárnou nebo kousek po ní, nevím už zcelajistě. Odbočili jsme však kdesi blbě, a místo do centra,  vjeli do jakéhosi ghetta. Cigánského samozřejmě. Najendou se domy měnily v ruiny, vybydleno, bordel na silnicích, a čím dál od hlavní silnice tim horší. Občas opilá postava ve dveřích, oči za záclonama.  K autu přihupsla baba a skřehotala " Tady nejezděte, tady bílí nesmějí,  jedte hned spátky, tu je to naše, tady by vás  bílý zabili !"

To že existují desítky lokalit, kam se díky přebujelé romské kriminalitě a nebojím se to říci, romskému rasizmu,  bílý neodváží ani za dne, natož v noci,  to Vám pane Kováči nevadí ? To je podle Vás úpně v pořádku ?

Druhá část 'Vaší repliky jeřemá  snaha apologizovat bojůvky ozbrojených Romů  takzvanou "sebeobranou". V pořádky.  Když si mi bílí vezmeme tyče, sekery, mačety a nože a budeme  bránit svoje domovy, starce, ženy a děti, před Romsku agresivitou a kriminalitou -  budete naši obranu pokládat za legitimní, pane Kováči ? Připomenu, že důchodci jsou velmi časté oběti romské kriminality a  mnohé dívky a ženy by o sexuálním násilí ze strany Romů mohly také hodně vyprávět (Mimochodem, moji dobrou kamarádku rom sexuálně obtěžoval před třemi týdny  )

Dám vám na závěr jednu sadu dobrých rad: Chcete li prospět svému etniku, učte  je chovat se a fungovat ve společnosti tak, ať se jich bílí nemusí bát. Videodůkazy  agresivity Romů vůči majoritě najdete např na na youtube. Učte svoje soukmenovce  přebírat zodpovědnost za excesy , které páchají. Učte je solidaritě s oběťmi Romských útoků. To je jediná , opakuji jediná cesta do budoucnosti.  Ne že je místo toho budete učit věčnému odmítání odpovědnosti,  apologikám, kvílení o rasizmu a především  nenávisti vůči majoritě, protože tudy vede cesta do pekel ! Nebo snad patříte taky ktěm, co nás chtějí ládovat do dobytčích vagonů až nám Bůh zem sebere a dá ji Romům ?  Hm ?

Jsem upřímě zvědav na vaši reakci.

 

PS: Vystříhejte se prosím v diskuzi sprostých a rasistických komentářů, nedávejte adminům záminku k čistce !  Děkuji.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Prášek | úterý 10.4.2012 19:35 | karma článku: 30,41 | přečteno: 1706x
  • Další články autora

Martin Prášek

Požírá Rusko své „užitečné idioty“?

„Revoluce, jako Saturn, postupně požírá své děti.“ Prohlásil před revolučním soudem jeden z předních Francouzských revolucionářů, Pierre Vergniaud těsně před tím, než jej poslali pod gilotinu.

15.5.2024 v 17:30 | Karma: 19,35 | Přečteno: 1005x | Diskuse| Politika

Martin Prášek

Datová zpráva byla z datové schránky ministerstva stornována...

Od 1.1. 2023 byla všem spolkům a všem podnikajícím fyzickým osobám povinně a bez diskuzí zřízena DATOVÁ SCHRÁNKA. Kromě úsporou času argumentovali zastánci povinných DS takéSPOLEHLIVOSTÍ a nepopiratelností doručení státnímu úřadu.

1.3.2023 v 8:30 | Karma: 22,11 | Přečteno: 541x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Jak nám Babiš uplatil voliče vpodstatě v přímém přenosu.

Ještě nad úmrtním oznámením Generála Pavla jsem se domníval, že více svinstva už ve volební kampani být nemůže. Ale že úderem sobotní 14:00 s uzavřením volebních místností shtstorm opadne a bude klid. Jenže nebude.Bude průšvih.

26.1.2023 v 21:51 | Karma: 27,05 | Přečteno: 1374x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Tak nám otrávili prezidentského kandidáta?

Prezidentské volby u nás finišují. A zatímco nemocný prozápadní kandiát generál Pavel ruší pro nemoc program,zatímco jeho konkurent Andrej Babiš šlape na plyn.A mě nezbývá, než si vzpomenout na rok 2004 na otravu Viktora Juščenka

24.1.2023 v 12:21 | Karma: 11,71 | Přečteno: 531x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Pokuta 100 litrů za to, že HASIL požár NP České Švýcarsko...

Pamatujete na lihovarníka, který začátkem covidu navařil místo chlastu dezinfekci ? A kterého za to zaklekl celní úřad? Tak tady máme ještě něco daleko absurdnějšího.Muže, který vrtulníkem "nedbalostně hasil" požár.

31.10.2022 v 14:56 | Karma: 36,20 | Přečteno: 1276x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

Pavel se zranil na motorce. V nemocnici na pozorování zůstane několik dní

23. května 2024  20:03,  aktualizováno  22:32

Prezident Petr Pavel se zranil při jízdě na motorce. Zranění nejsou vážná, ale vyžádají si...

V Dillí naměřili rekordních 49,9 stupně. Šetřete vodou, nabádají úřady občany

29. května 2024  11:04

Meteorologové v indickém hlavním městě Dillí v úterý naměřili rekordní teplotu 49,9 stupně....

Před volbami v Mexiku zabili už 22 kandidátů. Favoritkou na prezidentku je žena

29. května 2024  11:01

Necelý týden před prezidentskými, parlamentními a komunálními volbami v Mexiku byl zastřelen další...

Středočeští policisté pátrají po uprchlém vězni. Může být nebezpečný, varují

29. května 2024  10:55

Policisté pátrají po jednatřicetiletém vězni, který v úterý večer odešel z nestřeženého pracoviště...

KOMENTÁŘ: Ústavní soud hájí hlavně svoje platy. Zdá se, že sobě pomůže vždycky

29. května 2024  10:54

Ústavní soud zrušil snížení platů představitelů státu od roku 2024. Zatímco však pro soudce toto...

  • Počet článků 331
  • Celková karma 19,35
  • Průměrná čtenost 2947x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...