Kvóty na přerozdělení Cigánů v EU

Uprchlické kvóty mají přerozdělit migrační vlnu na bedra všech státú Unie. Některé státy a někteří občané s tím nesouhlasí.Ale to je tak jediné, co s tím mohou dělat.A protože nemohou dělat nic, zbývá jim jako obrana jen ten humor

A to často humor černý, často uštěpačný a často ironický a ad absurdum dovedený. Rád bych ctěné čtenářstvo upozornil na jeden článek z doby . kdy se o  uprchlických kvótách teprve začínalo mluvit, u našich východnéích sousedů. Samozřejmě v rubricé "zábava." Z něho cituji:

Na základe tejto „logiky“ vyzývam Európsku úniu k solidarite a navrhujem spravodlivé prerozdelenie slovenských Cigánov medzi členské štáty EÚ. Kvótami stanovený presun Cigánov do štátov západnej Európy by solidárne vyriešil cigánsku problematiku na Slovensku, ktorá už toľké roky znepokojuje európskych úradníčkov. Veď keď si už v rámci EÚ prerozdeľujeme grécke dlžoby či nelegálnych imigrantov, tak prečo si nerozdeliť aj slovenských Cigánov?

Nemecká kancelárka Angela Merkelová vyhlasuje, že rozhodiť státisíce nelegálnych migrantov po Európe je férové. V takom prípade teda nemôže nič namietať proti férovému rozdeleniu 500-tisíc slovenských Cigánov, ktorých v kontexte migračnej vlny môže pomenovať napríklad „indickí imigranti“. A dokonca majú všetci aj občianstvo Európskej únie, takže ich nebude ani treba naturalizovať! A aj detí a žien je medzi nimi nepopierateľne viac ako medzi dnešnými migrantami.

Doporučuji si přečíst celý článek, ať ,máte také trochu toho hořkého smíchu při sobotě.   Kvóty na prerozdelenie slovenských Cigánov v EÚ!

Jen si říkám, zdali se nemá připojit i Česká Republika. Koneckonců s odchodem místních Romů do Kanady a do Anglie zde máme bohaté zkušenosti.... (Samozřejmě jedná se o IRONII)

Jak se zdá, i bratrům Slováklům zůstal vlastní ten uštěpačný a ironický Švejkův humor. A to je dobře. Protože jestli v rámci multikulti tolerance a cenzury všech médiích včetně těch "sociálních" - třeba Facebooku, jak má teď v záměru Německo, zůstane tlak a frustrace uvnitř lidí. V dlouhodobém kontextu se to rovná přiložení pod parní kotel a zablokování pojistného ventilu.Na to člověk ani nemusí být raketový vědec aby věděl, co se s takovým přetopeným parním kotlem většinou stává. 

 

 

Proto buďme vděčni  za humor a za ten "politicky nekorektní", který však právě kvůli své nekorektnosti uvolní nejvíce napětí,  obzvláště .

PS: Tento článek nemá za cíl šířit nenávist proti jakémukoliv názoru rase etniku či přesvědčení. Cílem tohoto článku je prezentovat názor, že není dobré lidi postihovat a cenzurovat  byť za politicky nekorektní humor, neboť to může vést k zvýšení napětí ve společnosti a nárůstu extrémismu a jest tedy kontraproduktivní. Děkuji za pozornost

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Prášek | sobota 26.9.2015 8:28 | karma článku: 35,33 | přečteno: 1627x