Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Cigánsko - Katolicko - Komunistický Breivik

Je to vůbec možné ?  Že po zemi chodí všemožní poťapové, misonáři revolucionáři, proroci a podobná verbež, na to si člověk celkem zvykne.

Ale potkat takovou exotiku, která by si zasloužila označení z nadpisu, to snad není možný. Naštěstí máme INTERNET, kde podobní exoti většinou věší svoje Manifesty. Na jeden jsem narazil. Není psaný, je video. Není v něm nic, než bílý text na rudém pozadí. A upřímně řečeno, má to grády až jsem svým očím nevěřil. Naposledy jsem se takhle udiveně tvářil, když jsem v Bruntálském ghetu potkal cigána v bombru, s obrovkým CD přehrávačem, vyhrávajícího hlasitě na celé geto - Daniela Landu...

Každá cigánská rodina by si měla bezodkladně na svoje náklady opatřit fotografie všech čelních představitelů a aktivistů každé organizace, hnutí, nebo politické strany, která jim nadává do "cigánů a parazitů". Fotografie takových takzvaných vůdců národa by si měla každá rodina vystavit na viditelném místě, ve svém domě a učit svoje děti jejich jména tak, aby tyto jména a ty tváře nikdy nezapoměli.  Jednou přijde čas a Bůh rozhodne, že zem, v které Romové žijí, bude jejich zemí  a těm sviním ji konečně už nadobro sebere .......... spolu roztrhají tu krví pošpiněnou vlajku, zruší tu odpornou rasistickou gardistickou hymnu v které se spívá že jen slováci ožijů a spolu si vytvoříme nové zákony a nový stát..................Potom se rozpomenou na ty odporné tváře a jména seberou jim všechno co si tu nakradli  a nazabíjeli za ty roky .. vyvezou je i s jejich rodinami  někde na smetiště dějin navěky,  nejlépe ve vagonech pro dobytek, jak to oni učinili našim bratrům nepřizpůsobivým židům

hřímá na mě úvod videa ( po slovensky). Autor by zcela jistě zasloužil svoje heslo na exotopedii.A označení z titulku článku sio podle mého soudu  zaslouží.

Linkuji zde toto video aniž bych s jeho obsahem souhlasil.  Varuji, je dlouhé. A škoda té krásné hudby jako pozadí pod tyto halucinance.

Co na tohle říkáte ? Zlí kapitalisté/nacionalisté zotročují, Kritosva krev, Kain a Ábel, ilumináti, Romové jako vyvolený národ...  nepřizpůsobivost jako  forma boje proti Satanovi (sic!). Spiknutí  mocných a sataonových přivrženců proti obyčejným lidem. Povšimněte si také že novým světovým řádem mají být zničeny všechny sochy a obrazy, veškeré (národní) kulturní dědictví. Patrně proto, že "vyvolení" nic nevytvořili.

Mimochodem,  v otázce Romů jakožto Bohem vyvoleného národa zašel autor videa dál než Breivik, pro něj totiž byli Romové "jen" oběti islámského zotročení, národ válečných zajatců odvlečených z Indie Islámskými výboji v letech 800 -1900 do Perské říše ( z čehož mimochodem vyplývá, že  při staletích v otroctví stratili schopnosti samostatné existence) a jako taková si v jeho nové evropě zaslouží mít svůj národ nebo dokonce stát. viz kapitola  10. Establishing a Romani Nation (gypsies) Brevikova manifestu.

Je autorem videa  Rom ? Romský extremista, nebo nějký bílý pomatenec ? Těžko říci. V Romslých pohádkách se však  motiv  gadža, kerý si přivlastňuje co dal Bůh Romům , a tak je okrádá,  popřípadě že neromové zavinili, nejlépe za přispění zloby a černé magie vyhnání Romů  z pravlasti - ve které prosperovali - a tím pádem jsou zodpovědní i za jejich kočový život a chudobu a trvající prokletí, objevují docela často.

Existuje Romský, popřípadě romocentrický fašizmus ?

A co na tohle video říkají Romové mezi čtenáři ? Myslíte si o nás bílých tedy etnických češích totéž co autor videa ? Budete nás ládovat do dobytčích vagonů, až nám "sviním" Bůh sebere zem  a dá jí Vám tedy Romům ?  Nebo je to jen fantazie nějakého pitomečka mdlého rozumu a jedno jaké barvy kůže  ?

A mimochodem, jestli tady někdo vyzývá k posílání někoho  dobytčími vagony na smetiště dějin (rozuměj od vyhlazovacího tábora), pak by snad bylo na čase takovéto individuum odchytit a vycpat pro  účely nejbližšího muzea. A to bez ohledu na barvu kůže, směr víry a tloušťku  stranické či vkladní knížky.

Diskuze pod tímto článkem je více nežli vítaná.

PS: Tento text nemá za cíl šířit jakoukoliv nenávist mezi jakákliv etnika či náboženské skupiny. Autor blogu take nesouhlasí s tezemi zobrazenými ve videu o kterém informuje.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Prášek | sobota 7.4.2012 10:03 | karma článku: 12,76 | přečteno: 1291x
  • Další články autora

Martin Prášek

Požírá Rusko své „užitečné idioty“?

„Revoluce, jako Saturn, postupně požírá své děti.“ Prohlásil před revolučním soudem jeden z předních Francouzských revolucionářů, Pierre Vergniaud těsně před tím, než jej poslali pod gilotinu.

15.5.2024 v 17:30 | Karma: 19,35 | Přečteno: 1005x | Diskuse| Politika

Martin Prášek

Datová zpráva byla z datové schránky ministerstva stornována...

Od 1.1. 2023 byla všem spolkům a všem podnikajícím fyzickým osobám povinně a bez diskuzí zřízena DATOVÁ SCHRÁNKA. Kromě úsporou času argumentovali zastánci povinných DS takéSPOLEHLIVOSTÍ a nepopiratelností doručení státnímu úřadu.

1.3.2023 v 8:30 | Karma: 22,11 | Přečteno: 541x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Jak nám Babiš uplatil voliče vpodstatě v přímém přenosu.

Ještě nad úmrtním oznámením Generála Pavla jsem se domníval, že více svinstva už ve volební kampani být nemůže. Ale že úderem sobotní 14:00 s uzavřením volebních místností shtstorm opadne a bude klid. Jenže nebude.Bude průšvih.

26.1.2023 v 21:51 | Karma: 27,05 | Přečteno: 1374x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Tak nám otrávili prezidentského kandidáta?

Prezidentské volby u nás finišují. A zatímco nemocný prozápadní kandiát generál Pavel ruší pro nemoc program,zatímco jeho konkurent Andrej Babiš šlape na plyn.A mě nezbývá, než si vzpomenout na rok 2004 na otravu Viktora Juščenka

24.1.2023 v 12:21 | Karma: 11,71 | Přečteno: 531x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Pokuta 100 litrů za to, že HASIL požár NP České Švýcarsko...

Pamatujete na lihovarníka, který začátkem covidu navařil místo chlastu dezinfekci ? A kterého za to zaklekl celní úřad? Tak tady máme ještě něco daleko absurdnějšího.Muže, který vrtulníkem "nedbalostně hasil" požár.

31.10.2022 v 14:56 | Karma: 36,20 | Přečteno: 1276x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

Pavel se zranil na motorce. V nemocnici na pozorování zůstane několik dní

23. května 2024  20:03,  aktualizováno  22:32

Prezident Petr Pavel se zranil při jízdě na motorce. Zranění nejsou vážná, ale vyžádají si...

Polsko po útoku na vojáka obnoví u hranic s Běloruskem své nárazníkové pásmo

29. května 2024  12:13

Polsko začátkem příštího týdne znovu zavede dvousetmetrové nárazníkové pásmo na hranicích s...

Středočeští policisté odvolali pátrání po vězni, který odešel z pracoviště v Nehvizdech

29. května 2024  10:55,  aktualizováno  12:13

Policisté odvolali pátrání po jednatřicetiletém vězni, který v úterý večer odešel z nestřeženého...

Na pánských záchodech ve Sněmovně byl kokain, ochranka ho našla během obstrukcí

29. května 2024,  aktualizováno  11:59

Ochranná služba Poslanecké sněmovny objevila na přelomu předloňského roku drogu na pánské toaletě....

Soudní dvůr EU potvrdil povinnost Polska zaplatit pokutu za těžbu v dole Turów

29. května 2024  11:46

Soudní dvůr Evropské unie potvrdil povinnost Polska zaplatit pokutu za nelegální těžbu ve...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 331
  • Celková karma 19,35
  • Průměrná čtenost 2947x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...