Bongo-bongo referendum

Idyž už jsem v jednom článku přirovnal situaci  kol Ukrajiny ke vtipu, a ikdyž opakovaný vtip už není vtiem, přesto neodolám abych si ještě na jeden nevzpoměl. 

To takhle chytnou cestovatelku kdesi v džungli lidojedi. I náčelník  k ní ,svázané jak preclík přistoupí a povídá: "Bledá tváři vyber si ! SMRT - nebo bongo-bongo ! "

"Nu jsem ještě mladá nic jsem nezažila takže nežli smrt mi raději proveďte to bongo-bongo", volí svůj osud cestovatelka.  Nyní se verze vtipu rozcházejí, přidržme se té ehm.... publikovatelné . Uvážou ji nahou ke stromu celý kmen vezme peříčka a celý den ji lechtají k zešílení. Večer jí vysílenou hodí do charče.

Ráno se zase dobrotivý náčelník optá: " Bledá tváři vyber si ! SMRT - nebo bongo-bongo !"  Cestovatelka , ve strachu ze smrti zvolí opět bongo-bongo. I opět naběhne celý kmen s peříčky a lechtají a lechtají. Večer jí v bezvědomí hodí do chatrče.

Ráno ji z bezvědomí probere kýbl vody a dobrotivý náčelník, tážící se opět : " Bledá tváři vyber si ! SMRT - nebo bongo-bongo !"

"Ne už nemůžu" zablekotá cestovatelka  rezignovaně." Radějimě zabijte nežli znovu to strašn mučení !"

"Dobrá, zvolila si smrt. Tedy  zemřeš smrtí BONGO-BONGO !!" vyjádří vůli kmene dobrotivý náčelník

Přesně takováhle smrt Bongo-bongo  je  Ruské loutkové referendum o Krymu. Referendum kde i NE je vlastně ANO,  kde vlastně nesouhlasit ani není možno, kde jsou opačné názory potlačeny a kde na to aby hlupáček lid zvolil to správné "ANO"  z těch dvou, bdí  rusky hovořící domobrana s vojenským výcvikem a odpáranými nášivkami.

Se ani moc nedivím, že tohle bongo-bongo referendum nikdo ve světě (tedy krom samotného vrchního loutkáře Putina) ani moc uznat nechce.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Prášek | sobota 15.3.2014 18:13 | karma článku: 15,15 | přečteno: 2052x