Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Pole Dance Diary - A přeci se točí...

Po čtyřech týdnech na tyči mám vyladěný pole-tuning a hotové nákupy. Při šplhu se žádný orgasmus nekoná a na spinovce mě chytá ranní nevolnost. Ale statečně visím hlavou dolů a pokuším se zdolat nejen gravitaci, ale i limity kůže.

S prvním měsícem pole dance za zády si pochvaluji svůj pole-tuning. Za tímto účelem jsem nejprve prošmějdila veliké množství obchodů se sportovním oblečením a zakončila to triumfálním nákupem řady super sportovních podprsenek, protože kdo má ty totálně propocené čtyři centimetry čtvereční látky ráno recyklovat. Dále jsem si pořídila dva páry gymnastických špiček zabraňujících modrání palcového kloubu, i když vůbec nevim, jak k tomu vždycky příjdu. A své tunící úsilí jsem korunovala pořízením tuby tekutého gripovadla jako antiskluzového opatření. Po použití sypkého magnézia na doporučení kolegů lezců jsem totiž zprasila kus tělocvičny a strávila přes polovinu tréningu jejím úklidem. Pročež jsem si také založila řádný deníček, abych si mohla zapisovat pokroky.

 

  

 

 

 

 

 

 

Po několika týdnech úsměvných variací na téma šplh konečne stojím na tyči v pozici Crucifix. Zažila jsem ve své praxi sex kouče řadu žen, které, mi tvrdily, že pro ně hodiny šplhu na tyči byly ve škole vítaným zpestřením. Tak trochu jsem doufala, že to budu mít stejně, protože za tu dřinu by člověk rád dostal alespoň nějakou odměnu, ale vzrušení se nekonalo a orgasmus při skluzu dolů také ne. Přesnější by bylo říct: Tak to fakt ani náhodou!

Šplh a sedy na tyči

Nicméně se mi v několikasekundových intervalech daří sedět i na tyči, a tak pořizuji mobilem video a dělám si motivační fotky jen z těch nejlepších momentů. Co na tom, že doba výdrže by byla bez kamery těžko postihnutelná. V mezičase se zkušenějších kolegyň ptám, jak to udělat, aby se mi to tam dole všechno neurvalo. Většinou se tváří nechápavě, jako že s tímhle nikdy problém neměly. Holky, kdybyste nekecaly. A pro mě jasná zpráva: Vyderžaj pioněr!

 

 

Někde kolem třetího a čtvrtého týdne mě čeká kardinální objev. Tyč není jedna, ale dvě. Respektive tyč je jedna, ale používá se ve dvou módech. Jeden je ten, kdy drží fixovaná úplně stejně, jako jsou ty trubky, na kterých jsou dopravní značky. I na ně ostatně nakonec dojde. Druhému módu se říká spinový a tyči, která se nepochopitelně točí, se říká „spinovka“.

 

 

Po bližším ohledání na otevřené hodině zjišťuji, že bych si tu svojí tyčku mohla vhodným imbusem upravit na „spinovku“ a po kontrolní instruktáži od zrovna přítomné lektorky povoluji šroub. Tfuj, to jsem neměla dělat. Pokus o prvního požárníka (Fire man spin) na této tyči způsobil, že jsem své útroby málem vyhodila vrchem. Neodborně provedený nástup na tyč mě roztočil tak, že jsem si v několika následujích vteřinách užila díky odstředivce přetížení, za které by se nemusel styděl ani letec MIGu 21. Jasně, že to je nadsázka. Ale naprosto nechápu, jak tohle někdo může vydržet a ještě na tom dělat figury. No nic, tohle zřejmě nebude můj šálek kávy.

 

 

Pokorně imbusem vracím tyč do původního stavu, zatímco stabilizuji žaludek hlubokým dechem, a trénuji dále na statice (rozuměj statické tyči). Postupně se mi začíná dařit obácený Crucifix. Závěs hlavou dolů mi nevadí. Drží nakonec i bez gripu, tedy bez pomazání se tím bílým svinstvem všude na vnitřní straně stehen. Na rozdíl od zkušenějších kolegyň totiž ještě moc nevim, kde jsou ty důležité kontaktní body, a tak se preventivně mažu raději všude. Od rozkroku až dolů mám vnitřní stranu nohou úplně bílou a fakt nechtějte vědět, jak to vypadá. Pobaví mě snad jedině fakt, že pole sport dělají i muži a ti by s touhle gripovací úpravou vypadali ještě o dost divněji, než já. Pevně doufám, že se příště snad posunu k některým krkolomnějším závěsům.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Julie Gaia Poupětová | čtvrtek 9.7.2015 10:14 | karma článku: 9,99 | přečteno: 840x
  • Další články autora

Julie Gaia Poupětová

Pole dance diary: Bez nešikovnosti by to nešlo

Tuhle mě moje kadeřnice trochu zaskočila větou: „Ty máš ale odvahu dát na internet ty první videa z tyče!“ Ráda bych řekla, že ty TRAPNOVIDEA skutečně neznamenají absenci sebereflexe, nedostatek soudnosti či počínající demenci.

22.7.2015 v 10:10 | Karma: 8,53 | Přečteno: 1087x | Diskuse| Ona

Julie Gaia Poupětová

Pole Dance Diary - 2 týdny na tyči

Jak to celé začalo? Čas od času je dobré udělat krok úplně do neznáma. Nikdy nevíte, co se může stát vaší životní vášní. Co si člověk užije s okolím a jak se motáte kolem tyče po dvou týdnech na vlogu Gaii Pole Dance Diary.

6.7.2015 v 17:15 | Karma: 8,90 | Přečteno: 788x | Diskuse| Sport

Julie Gaia Poupětová

Dnes ráno o G-bodu

Dnes ráno. Volá mi DV z České televize. DV je ona. Chce konzultovat během několika málo minut, jak je to s tím G-bodem, zda se opravdu musí zvětšovat pomocí injekce kolagenu nebo jsou nějaké citlivější metody, jak ho objevit. Zní velmi nedůvěřivě. Ptám se, zda svůj G-bod používá?

27.1.2014 v 14:50 | Karma: 10,62 | Přečteno: 1927x | Diskuse| Ostatní

Julie Gaia Poupětová

Energetická "blondýna"

Ráno jsem se vzbudila nečekaně v 6 hodin a s nečekanou dávkou energie. Vůbec netuším, kde se vlastně po třech v kuse odškolených dnech vzala, ale byla tam. Tak trochu tajně podezírám oxtocin. Po pacifikaci fretky jsem objevila v ledničce pistáciový puding od svého báječného muže a zjistila děsnou věc, nefunguje kávovar.

30.1.2012 v 9:05 | Karma: 7,71 | Přečteno: 1996x | Diskuse| Ostatní

Julie Gaia Poupětová

Otevřený pohled na erotično v mateřství

Před několika dny jsem na severu doma.cz zveřejnila článek věnující se sexu, mateřství a kojení a všemu najednou dohromady. Při jeho psaní jsem se mnoha důvodů ponořila jen do určité hloubky, ačkoliv jsem někde uvnitř cítila, že téma je tak intimní, že jej nejde pojmout jen jako další technický manuál k dráždění toho správného místa. Když se zpětně dívám na svůj článek, říkám si, že možná bude fajn a pro některé čtenáře třeba i přínosné nakouknout pod pokličku tohoto tématu o trochu více. A tak přidávám dovětek těm, kteří se nebojí být konfrontováni především s vlastním pojetím sexuality. (Původní článek najdete ZDE.)

4.10.2010 v 13:11 | Karma: 17,69 | Přečteno: 2867x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5 6:32

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5 6:32

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Z šéfa zahraničního výboru ministrem pro vědu? TOP 09 vybírá ministra

7. května 2024  5:43

TOP 09 pokračuje v hledání ministra pro vědu, výzkum a inovace. Předsednictvo strany se má zabývat...

Vláda má jednat o pomoci ovocnářům, jimž způsobily mrazy milionové škody

7. května 2024  5:34

Vláda má v úterý jednat o pomoci ovocnářům, kterým zničily úrodu jarní mrazy. Program na řešení...

Soud rozhodne o kastracích pro změnu pohlaví, Piráti s tím v koalici neuspěli

7. května 2024

Ústavní soud oznámí, zda operace zůstane podmínkou pro úřední změnu pohlaví. Česko je jedna z...

  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3284x
Autorka je sex kouč a sex educator. Ve svém volném čase se věnuje kupodivu i jiným věcem, než je sex. Zcela propadla tyčkovému sportu (pole dance) a kromě jiného se rozhodla s vámi sdílet své postřehy od prvního kroku praxe. 

Seznam rubrik