Zvolili jste nás 13:0, tak si to teď sežerte

Oprášíme osvědčené metody pana Hitlera na řešení hospodářských problémů z let třicátých a vyhrabeme vás z ekonomických průserů. Vytáhneme Tatrovku 815, ten krásný symbol let osmdesátých, a vyrazíme za vámi, voliči. A dáme se dohromady s normalizačními komunisty let sedmdesátých a konečně nastolíme ráj na zemi.

Ano, tak to má být, jen tak je to správné. Kupředu v čele s generalissimem Paroubkem a zpátky ni krok.

V posledních krajských a senátních volbách jste nás zvolili přesvědčivou většinou hlasů, aktuální průzkumy volebních preferencí hovoří jednoznačně v náš prospěch - to vše jsou jasné důkazy o správnosti našich kroků.

Chceme vás ubezpečit, že náš program splníme do posledního puntíku. Vrátíme vám třicet korun, aby vaše děti nehladověly, ať to stojí, co to stojí. Všechny kapitalisty, co se za posledních divokých dvacet let dostaly pod pláštíkem poctivého podnikání loupežemi a ožebračováním pracujících k majetkům, řádně prověříme. Těm privatizačním nenažrancům získané majetky znárodníme a zvedneme jim daně až se z toho poserou. Jako náhradu za ta léta utrpení a strádání po roce 1989, zaplatíme ze státního rozpočtu všemu pracujícímu lidu této země doživotní vstupné na všechny atrakce Matějské poutě.

S našimi ruskými a slovenskými přáteli se rázně postavíme jakýmkoliv plánům a snahám Američanů rozpínat se vojensky v Evropě. Naši ruští bratři nás nejen dostatečně ochrání, ale zajistí nám i pravidelný spolehlivý přísun plynu a ropy. Potřebné zvací dopisy a smlouvy o dlouhodobé spolupráci s Ruskem máme již pečlivě připraveny.

Narýsujeme vám skvělé zítřky, občané. Budoucnost je krásná, zářná, oranžová. Samé jistoty a prosperita - to vám slibujeme my, představitelé moderní evropské levice, České strany sociálně demokratické

Vydržte a stále nás volte! Šiřte všude kolem sebe poselství o našich veleúspěších, jen pro nás získávejte další voliče!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Robert Pospichal | sobota 24.1.2009 20:11 | karma článku: 37,39 | přečteno: 1952x